Numerološka napoved od 18.12. do 24.12.2017

Numerološka napoved od 18.12. do 24.12.2017

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

S polno paro naprej!

Lekcije 51. tedna:
Predzadnji teden nas opominja, da se sprememba prične pri nas. Spremenimo lahko le sebe. Naslednji teden pa se bomo osredotočali na kolektivno spremembo, del katere smo. Za zdaj se osredotočimo na lasten morebiten občutek ujetosti ali zavrtosti. Čas je, da razpremo krila.

Dobri starši vedo kdaj je potrebno malčka ‘spustiti iz rok’. Ultimativen cilj vzgoje je otroku pomagati biti samostojno bitje, ki neguje svojo unikatnost. Seveda to zveni mnogo lažje v teoriji kot je v praksi.

Tudi sami sebi smo starš. Energija, ki nas obdaja nas opominja, da so trenutki, ko moramo sami sebe malo za ušesa in se spodbuditi k delovanju. Dovolj je bilo izgovorov in razlogov zakaj ‘ne’. Zdaj je čas za ‘da’!

Veste kaj se zgodi, ko premagamo strah? Ugotovimo, da sploh ni tako zelo težko…

No, dajmo.. saj ni tako zelo težko. 😉

UGODEN ČAS ZA:
– nov samostojen projekt
– prekinitev dolgoletnega odnosa
– preureditev doma in okolice
duhovno delo na sebi: okrepite svojo samozavest

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Idealen čas za nov način razmišljanja in delovanja – predvsem na področjih, kjer je potrebno več natančnosti. Zgodi ste, da ste površni, ker ste preprosto prehitri.

Število življenjske poti 2
Odločno po svoje sanje! Ko si jih boste izpolnili, boste osebnostno močnejši in kot taki, boste lažje poskrbeli tudi za svoje najdražje. Zdrava skrb zase ni sebičnost.

Število življenjske poti 3
Povejte, ste odprti sprejemanju ali zgolj mislite, da ste? V tem času delajte na odpiranju srca in sprejemanju vsega dobrega v vaše življenje. Včasih to ni najbolj lahko.

Število življenjske poti 4
Opozarjala sem že, da se ne oklepajte ničesar. Zdaj pa je čas za korak v neznano in naprej. Poiščite napredek in mu sledite predvsem tam, kjer ste nekoliko zaspali.

Število življenjske poti 5
Prilagoditi se bo potrebno in ravno v tem vas čaka nagrada in nova sprememba. Vsaka oseba, ki nam križa pot, nam podari svoj pogled na življenje. Raziskujte.

Število življenjske poti 6
Kot mali otrok, se veselite praznikov. Leto, ki prihaja bo za vas še posebej ugodno, zato se čim prej uskladite z vplivom vibracij števila 2018. Postavite se za sebe!

Število življenjske poti 7
Kljub Veselemu decembru se nahajate v času, ko boste lažje dosegali zadano in uresničevali obveznosti. Več ”zic-ledra” boste imeli, zato naj zabava za zdaj počaka.

Število življenjske poti 8
Teden bo v znamenju treh s-jev: spremembe, sprostitev in senzualna energija. V življenju pride čas, ko je prav, da se posvetimo strasti, ki tli znotraj nas. Carpe diem.

Število življenjske poti 9
Posvetite se osebam, ki jih nosite v srčku in jih že nekaj časa niste videli. Teden je ugoden za ljubezen: naj gre za prvi zmenek in/ali utrditev že obstoječega odnosa.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
Numerološka napoved od 18.12. do 24.12.2017 7

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem