FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 18.4. do 24.4.2016

Čas je, da zaupaš vase!

Lekcije 16. tedna:
Letošnje leto nas uči samozavesti in zaupanja v sebe. Bi dejali, da ste trdni v svojih prepričanjih in, da jih lahko argumentirate? Na podlagi česa se odločate? Zaupate svoji presoji, ali se prej pogovorite s prijatelji, mentorji? Poiščete nasvet ali ste mnenja, da vi že veste?

Pred nami je čas življenjskega učenja. Pred nami je teden, v katerem bomo tako ali drugače dvomili. Dvom ni nujno slab. Spodbuja nas, da si ogledamo določeno situacijo z različnih plati. Odpira nam drugačne poglede.

Če se odločite dvomiti, potem dvomite, da je to kar sedaj doživljate, slabo. Dvomite, da ste dosegli svoje meje – seveda lahko dosežete veliko več.

Dvomite v svoje OMEJITVE in ne v svoje sposobnosti.


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Odločen teden je pred vami, ko pričakujte več od sebe, od življenja ter od samih pogojev. Morda pa ste vi tisti, ki se ne zavedate obilja okoli sebe? Bodite pozorni.

Število življenjske poti 2
Sprejmite vse dele sebe. Tudi tiste, katerih vas je strah. Ne bojte se, da ste nesposobni ali premalo močni. Dokler nečesa ne poskusite, ne boste vedeli kaj vse zmorete.

Število življenjske poti 3
Pogumno stopite na novo pot. Prvi korak je sprememba razmišljanja. Komu morda po nepotrebnem darujete pomembno mesto v vašem življenju? Pozabljate na sebe?

Število življenjske poti 4
Nasvet vam bo zelo pomagal, zato bodite pozorni na sporočila, katerih boste deležni v zelo različnih oblikah v tem tednu. Odprite oči, naostrite ušesa in bodite čuječi.

Število življenjske poti 5
Možno je, da vam bodo misli ponagajale. Zelo verjetno je, da boste prehitro ustvarili mnenje in se na podlagi premalo podatkov odločali. Ne domnevajte, raje vprašajte.

Število življenjske poti 6
Ne dovolite strahu, da bi vam preprečil doživljati sedanjost kot lepo. Preteklost je za vami, ne ozirajte se več. Uživajte tukaj in sedaj. Uživajte preprosto, v sebi. Danes.

Število življenjske poti 7
Obdobje nihanja in sprememb. Zelo velika verjetnost je, da boste opazili odpor v sebi – ukvarjajte se ravno s tem, kar vas je zmotilo. Možen je velikanski korak naprej.

Število življenjske poti 8
Obeta se vam teden čustev in srčka. Zavedajte se, da vi izbirate osebe okoli sebe in obratno. Ne moledujte za pozornost, temveč preudarite komu VI podarite svojo.

Število življenjske poti 9
Bi lahko našli tehten razlog zakaj nečesa ne bi bili sposobni? Če dvomite v sebe, potem iščite razloge za ta občutek ter jih premagajte. Ne iščite potrditev.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !