Numerološka napoved od 19.12. do 25.12.2016

foto:splet

Zaželi si nekaj lepega!

Lekcije 51. tedna:
Ko imamo sebe radi na nesebičen način, znamo prepoznati brezpogojno Ljubezen drugih. Kdor ne zna imeti sebe rad, tudi Ljubezni drugih ne zna sprejeti. V tem tednu nas življenje uči Ljubezni do sebe.

Pred nami je še en dinamičen teden, ki prinaša veliko sprememb – ali pa z njimi nadaljuje.

Vsaka naša misel ima učinek. Zato opazujmo predvsem kdaj sebe tako ali drugače izničujemo in se ne upoštevamo. Učimo se razlikovati sebičnost in zdravo Ljubezen do sebe. Sprejmite dobro, ki ga Življenje ponuja.

Objemite sebe in cel svet z Ljubeznijo in lažje boste razumeli marsikaj slabega.

Objemite sebe z Ljubeznijo in lažje boste bolj nežni do sebe.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva se bodo umirila in trezneje boste razmišljali. Čas za odločitve je sedaj! Prisluhnite sebi in bodite še posebno pozorni na podrobnosti in drobni tisk.

Število življenjske poti 2
Si želite biti bolj odločni? Sedaj je čas, ko vam bo to uspelo – a zgolj, če boste resnično sledili sebi in ne pričakovanju drugih. Postavite se za sebe zdaj.

Število življenjske poti 3
Čas je za žetev. Opazujte na katerih področjih sprejemate dobro in kaj vam gre kot po maslu. Bodite hvaležni. Pravzaprav je to rezultat vašega dobrega dela!

Število življenjske poti 4
Nova era za vas je tu. Odločitve tega tedna bodo močno krojile leto 2017, zato izbirajte s potrebno mero previdnosti, a ne strahu. Varni ste. Zdaj pa naprej!

Število življenjske poti 5
Osebe okoli vas bodo potrebovale vašo pozornost in naklonjenost. Razumeli jih boste zgolj tako, da jim boste resnično prisluhnili. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 6
Posvetite se notranjemu otroku. Spomnite se želj iz otroštva. Veste kaj, naj Božiček prinese vam nekaj prav posebnega v tem času. Radi imejte predvsem sebe.

Število življenjske poti 7
Lažje boste racionalno razmišljali in se bolje počutili. Našli boste smisel, namen in seveda tudi rešitev nedavnim zapletom. Vklopite svojo analitičnost.

Število življenjske poti 8
Spremembe in več spontanosti je tu! Pred vami je teden, ki bo malo spominjal na počitnice. Naj bodo v tujini! Torej, nagibajte se k nepoznanemu.

Število življenjske poti 9
Ko ste ljubeči do celega sveta, ste včasih manj pozorni na svojo neposredno okolico. Ta teden se posvetite svojim ljubim osebam, ki so vam najbližje.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here