Numerološka napoved od 19.6. do 25.6.2017

Numerološka napoved od 19.6. do 25.6.2017

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Razočaranje? Ne obstaja.

Njegovo pravo ime je: Priložnost za nekaj novega.

Lekcije 25. tedna:
Mnogokrat se ozremo nazaj in si rečemo: ”še dobro, da se ni izteklo kot sem si takrat želel/a.” Prehitimo ta čas in si to vedno recimo: kako dobro je, da se ni izteklo kot sem si želel/a. Tako odpremo vrata nečemu pozitivnemu, namesto obžalovanju. Novi priložnosti, namesto razočaranju.

V življenju imamo vedno izbiro reakcije. Čeprav se včasih zdi, da je od drugim odvisno kako se bo potek dogajanja razvijal, pa smo vedno lahko v svojem središču mirni – ali pa se pritožujemo.

Z negativno energijo oblikujemo negativen vsakdan. Ko dopustimo, da je v vsaki, še tako črni situaciji, tudi svetloba in nekaj lepega povabimo radost v samo situacijo.

Lučka ste. Naj bo tudi okoli vas lepo, radostno in svetlo.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vaš čas je tu! Bodite odločni in neomajno zaupajte v svoj uspeh. Spremembe in nepredvidljivost tega tedna želi nakazati kje se vam odpirajo vrata! Bodite pogumni.

Število življenjske poti 2
Z enako radostjo, s katero podarite svoj čas in pozornost, sprejmite tudi tujo. Pomemben del življenje oseb, ki vas ljubijo ste. Več oseb vas v srcu nosi kot mislite.

Število življenjske poti 3
Ne bojte se izbir ali občutka, da ste sami za vse v tem času. Življenje vam polaga svobodo v vaše roke. Kdo bi bili, če bi bilo prav vse možno? No, pa saj veste, da je. (nasmeh)

Število življenjske poti 4
Pojavile se bodo situacije, v katerih boste prejeli še eno možnost ali pa podporo. Sprejmite. Potrudite se in ne obžalujte preteklosti. Zdaj ustvarjate lepšo prihodnost.

Število življenjske poti 5
Z malo več navihanosti se lahko daleč pride. Prijazna beseda in vaš magnetizem dela čudeže. Izjemno dober čas za marketing, zato: spregovorite o sebi s posebnim žarom.

Število življenjske poti 6
Ne jemljite vsake besede (ali obljube) preveč dobesedno v tem času. Prav možno je, da se bo zdelo, da se nikamor ne premaknete. Potrpežljivo. Vaš čas se bliža.

Število življenjske poti 7
Naj vas nihanje ali negotovost ne preplašita. Iščite razburljive nove možnosti in priložnosti, kjer jih do sedaj niste znali prepoznati. Možna je poletna romanca.

Število življenjske poti 8
Čas je za nego vašega srčka in tako okrepitev svoje pozitivne samopodobe. Kako sebe lahko bolj ljubite in s tem povečate kapaciteto manifestiranja? Odprite pretok.

Število življenjske poti 9
Um želi razumeti čustva, kar seveda ne gre. Svojemu umu raje postrezite z matematično formulo (hec). Ste v dobrem obdobju za učenje, saj se lažje koncentrirate.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem