FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 19.9. do 25.9.2016

Čudeži zdaj!

Lekcije 38. tedna:
Verjamete v čudeže? Ne? Potem se lahko od njih kar poslovite.

Naše lastno zaupanje bo vodilo. Kaj dojemamo kot možno in kaj kot nemogoče bo determiniralo dogajanje okoli nas.

Letošnje leto nas uči zaupanja in vere. Torej, če smo mnenja, da nečesa ne zmoremo, seveda tega ne bomo niti poskusili. V veliki meri se podobno zgodi, kadar ne verjamemo, da je nekaj izvedljivo ali sploh možno. Lahko bi nam padlo na glavo, a vprašanje, če bi to kot tako prepoznali – ali bi se zgolj pritoževali zaradi buške.

Odprite meje svojega uma. Vse je možno. In čudež se lahko prav tale trenutek zgodi tudi v vašem življenju – če ste slučajno še dvomili.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Posebej za vas velja, da se odprite energiji srečnih naključij in pozitivnih presenečenj. Več ljudi vas v srcu nosi ter vam želi le najboljše, kot se vam dozdeva.

Število življenjske poti 2
Postavite trdne temelje, da bi se lahko prepustili toku. Ne podrejajte svojih potreb in osebnega mnenja pričakovanj drugim. Ohranjajte svojo suverenost.

Število življenjske poti 3
Ko se zdi, da so vaše zamisli preveč ”divje”, kaj storite z njimi? Jih pospravite v zaprašen predal z nalepko nemogoče? Ali verjamete v sebe? Zaupajte vase!

Število življenjske poti 4
Premagajte strah in poglejte v svoje globoke notranjosti. Kateri spomini še vedno bolijo in zaradi katerih ste morda preveč občutljivi ali previdni? Minilo je.

Število življenjske poti 5
Resnica ne boli, lahko pa razočara. Kadar iščemo vedno znova nekaj, s čimer si zapolnimo čas, lahko spregledamo marsikatero opozorilo. Bodite pozorni.

Število življenjske poti 6
Ne bojte se notranjega ognja. Strast je tista, ki premika gore, zaupanje v sebe pa najde način kako premagati največje izzive. Naj bo ta teden za vas odločilen.

Število življenjske poti 7
Morda se zdi, da se določene zadeve (dovolite: neumnosti) predolgo časa vlečejo. Res je. Zaključite. Dovolj je bilo. Veliko lepega vas čaka okoli vogala.

Število življenjske poti 8
Končno je vaš novi Jaz tu! Samo in zgolj od vas pa je odvisno ali se že počutite tako ali ne. Opazujte občutek globoko znotraj vas. Kaj vam sporoča?

Število življenjske poti 9
Bodite pazljivi na vašo neverbalno komunikacijo. Zaradi okorno izbrane besede, seveda ne slabo namerne, lahko pride do nesporazuma. Spregovorite razločno.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !