Išči
Generic filters
Numeroloska napoved
foto:pixabay

Numerološka napoved od 2.1. do 8.1.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Zdaj gre zares. Spregovorimo!

Lekcije 1. tedna: Kolikokrat zadržujemo čustva v sebi in se ne izrazimo? Poiščimo primeren način ter spregovorimo o svojih željah, potrebah in tudi nezadovoljstvu. Bodimo pozorni na sporočila okoli sebe (stavek, ki ga slišimo; misel, ki jo zaznamo, pero, itd). Obenem bodimo posebej pozorni tudi na sporočila, ki jih s svojim vedenjem nezavedno oddajamo.Obeta se nam odpiranje oči. Občutek bo podoben prebujanju. Spregledali bomo. Nič ni potrebno zato, samo sprostite se. Zdelo se bo kot bi nekdo odstranil kopreno z naših oči. Opazujte svoje odzivanje: ali nemara si želite še naprej zatiskati oči in ignorirati očitno?Stopamo v novo dobo. Pred nami je nov list. Zavedajmo se lastne moči izbire in popišimo vsak dan našega življenja z lepimi pojmi.Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Novosti se obetajo predvsem na čustvenem področju, zato ne odreagirajte impulzivno. Zajemite zrak preden izrečete odgovor, pa naj gre za jezo ali (pretirano) naklonjenost.Število življenjske poti 2 Kadar imate občutek, da ste napačno razumljeni v pogovoru, si pomagajte s plastičnimi primeri iz vsakdanjega življenja ali morda prizora v filmu. Ilustrirajte svoje besede.Število življenjske poti 3 Na tak ali drugačen način vsaj simbolično udejanjite svoje odločitve, vezane na nekaj novega. Ne ozirajte se več nazaj ter razmišljajte dolgoročno. Počasi se daleč pride.Število življenjske poti 4 Naj vas nihajoča čustva ne zmedejo, raje pojdite s tokom. Prepustite se občutkom. Kaj sporočajo? Opazujte sporočila znotraj občutkov in si jih na noben način ne očitajte.Število življenjske poti 5 Oprezajte za čustvi, ki se krepijo. Katere osebe so vam zlezle pod kožo, pa tega morda niste opazili? Priznajte si tudi, da morda nekoga pogrešate. Priznajte si čustva.Število življenjske poti 6 Malo lažje bo zadihati, a zgolj, če ne boste komplicirali. Um naj vam pomaga razumeti, a bodite pozorni, da ne iščite dlake v jajcu, ki je nima. Morda pa je tako, kot se zdi?Število življenjske poti 7 Čas je za vašo lastno suverenost in notranjo moč, da zasijeta v svoji popolnosti. Zato, ker ste tudi vi popolni. Prav je, da sebe nadgrajujete, a pomembna je tudi pohvala.Število življenjske poti 8 Za vse nazaj sprejmite dobro zdaj. Imate izvrstno priložnost zajeti vse aspekte sebe in preprosto biti, kdor ste. Kdo je to? Ali veste? Morda pa ste mnogo bolj kompleksni?Število življenjske poti 9 Mešali se bodo občutki preteklosti in nepoznanega. Odločajte se za novo in razburljivo. Čas je za vaš preporod in korak naprej. S čim odlašate? Storite so sedaj! Korajžno.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem