Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved od 2.10. do 8.10.2017

numeroloskanapoved
foto:pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Nagla sprememba energije!

Lekcije 40. tedna: Kadar življenje zelo zaniha v eno smer, je najverjetneje pričakovati, da se bo tudi ”od-nihalo” v nasprotno. Veliko se lahko naučimo o sebi in svojem zaupanju v življenje preko lastnih odzivov. Boste zagrabili priložnost ali se upirali tistemu, česar ne morete kontrolirati? Mnogokrat se odmaknemo nepoznanemu brez tehtnega razloga. Opazujte svoje reakcije.

Vse v življenju ima svoj čas in namen, tudi VI.

Teden pred nami nam bo prinesel spremembe tam, kjer se jih ne bomo nadejali. Stopamo v čas nihanja tistega, kar naj bi bilo trdno. Ne ustrašite se. Življenje raste, diha in se razvija. Nikoli v resnici ne gremo nazaj, čeprav imamo morda takšen občutek. Zato naj vam negotovost v tem času ne nažene strahu v kosti. Tovrstna obdobja nam pomagajo preseči, kar se sicer dozdeva nemogoče.Najbolj priporočljivo bi tako bilo, da kar sami spodbudite sebe! Izkoristite to energijo, da bi (znova) poskusili dosegati višje nivoje. Dvignite svoje cilje, želje in pričakovanja. Saj veste kaj pravijo: če zgrešiš, ko ciljaš Luno, pristaneš med zvezdami.UGODEN ČAS ZA: – Premagovanje strahov in fobij – Novo športno dejavnost – Povezovanje z Zemljo (naravo) – Duhovno delo na sebi: ozdravljenje neracionalnih strahov

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Spremembe tega tedna najverjetneje ne bodo trajne. Zato, če vam ne bodo pogodu, se ne obremenjujte preveč. Seveda velja opozorilo tudi v obratni smeri. Ravnajte zmerno.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 15. 5. 2021
Število življenjske poti 2 Največ nihanja bo prisotnega na področju medsebojnih odnosov. Pazljivi boste v komunikaciji z osebami, ki se do vas obnašajo grozeče. Čas je, da premagate strah.Število življenjske poti 3 Možno je, da se boste preveč osredotočili na en najbolj pomembno opazko ali podrobnost. Potrudite se ohraniti objektivno razdaljo in razmislite ali je res tako resno.Število življenjske poti 4 Potrudite se biti čim bolj podjetni v tem času. Načrtno in sistematično se lotevajte obveznosti in si dopustite dovolj časa za nove projekte. Cilji naj bodo bolj zahtevni.Število življenjske poti 5 Če ne zapremo vrat za seboj, ko odpiramo nova, stojimo na prepihu. Če boste v tem času nihali, se lahko zgodi, da se bodo zaradi prepiha oboja vrata zaprla. Odločite se.Število življenjske poti 6 Čas je za novo. Vse. Nov način komunikacije, oblačenja, razmišljanja, način prehrane in še marsičesa. Torej, bodite inovator samih sebe. Pogumno živite svoj novi Jaz.Število življenjske poti 7 Obnovite odnose, ki so se ohladili. Pokličite oddaljene sorodnike, poklepetajte z bivšimi sošolci in podobno. Predvsem pa se oddaljite od oseb, ki so do vas zlobne.Število življenjske poti 8 Čas izpolnjevanja otroških sanj, zato si vzemite dovolj časa za sebe. Dobro obdobje za brainstorming in umetniško izražanje. Posvetite se olepševanju svojega doma.Število življenjske poti 9 Naj vas sprememba energije, ki jo občutite, ne zmede. Nihanje uporabite, da bi se osvobodili oseb, situacij in mehanizmov delovanja, ki vas omejujejo. Okrepite se.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Časovni stroj

Časovni stroj

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem