Numerološka napoved od 2.12. do 8.12.2019: Zaključite, preden se prične novo leto!

Numerološka napoved od 2.12. do 8.12.2019: Zaključite, preden se prične novo leto!

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Lekcije 49. tedna:
Je že res, da je potrebno ena vrata zapreti, da bi se druga lahko odprla. To velja za obveznosti (da, tudi pospravljanje), projekte, obljube in tako naprej. Zaključite, preden se podate v novo leto. Stopamo v leto nihanj, ki nam bo vse, kar je ostalo v neurejenega streslo pred nosek, podobno kot bi stresli malho na glavo.

Konec leta je običajno čas, ko smo polni idej kaj vse bomo počeli v novem letu. Ne prehitevajmo. Leta 2020 še ni tu, zato najprej zaključimo leto 2019.

Najbolj karmično leto tisočletja se zaključuje, zato pometimo pred lastnim pragom. Je možno, da sami ne prevzamete odgovornosti? Kako bi lahko ravnali bolj zrelo? Naj bodo tovrstna vprašanja popotnica za ta teden.

V tem tednu bi se lahko znova odpirale rane, se obujali spomini, ponavljali očitki in pa seveda okrepili občutki hrepenenja po nečem drugem (kot to tem, kar imamo). Vse to je namenjeno pravzaprav revalvaciji vašega življenja.

Kaj si želim?
Česa si ne želim več?

Vzemite si veliko časa, da bi odgovorili na ti dve vprašanji in za vsak odgovor, se vprašajte še: kako bom točno to dosegel/dosegla?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo ste?
Kdo bi si želeli biti?
Je v vas prisotna strast?
Ste srečni?

UGODEN ČAS ZA
Zaključek navade, odnosa
Razčiščevanje preteklosti
Pogovor s sorodniki
Zdravljenje preteklosti

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Morda pa je čas za nekaj drugačnega v obstoječem, in ne novega? Ste oseba, ki jo privlači napredek in inovativnost. Inovirajte sedanjost.

Število življenjske poti 2
Čustva so vaš vodič. Tokrat prisluhnite romantičnemu klicu in pa ne spreglejte opozoril, da mnogokrat sami sebe premalo ljubeče negujete.

Število življenjske poti 3
Kadar se odločamo po pameti, so naše izbire modre – pa so za nas srečne? So vaše izbire za vas srečne? Morda je čas za odločitev: za vas!

Število življenjske poti 4
Vklopite svojo podjetno žilico in uredite vse, česar še niste. Mnogo lažje boste zdaj dokončevali zadano kot naslednji teden.

Število življenjske poti 5
Niste oseba, ki bi se bala konca – a obenem niste ljubitelj dolgočasja. Se vam zdi, da je dolgočasno, če ste sami s seboj? Popestrite sebe.

Število življenjske poti 6
Obljuba nečesa novega daj občutek novih razsežnosti. Le-te pa ste vi. Bodite odprti nečemu nepričakovanemu v tem tednu. Naj vam bo lepo.

Število življenjske poti 7
Pogovor bi vam lahko zelo pomagal pri neki pereči dilemi. Zato pa se je potrebno odpreti in zaupati, kajne? Morda pa bi poskusili…?

Število življenjske poti 8
Ustvarjalna energija se vas še kar drži, zato ne sedite križem rok. Bodite kreativni in ne pozabite obdariti tudi sami sebe. Smeh velja!

Število življenjske poti 9
Morda se bo zdelo, da se vas preteklost drži. To je vaša izbira. Vsaka vaša misel je vaša izbira. Katerega dela prihodnosti se bojite?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem