FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 2.5. do 8.5.2016

Kdo si in kako sebe izražaš svetu?

Lekcije 18. tedna:
Iskali smo odgovore in našli smo marsikaj novega. Bi dejali, da sedaj sebe resnično živimo ali o tem le govorimo? Morda zgolj sanjarimo o dnevu, ko bomo lažje zadihali in bili kdor smo? Razočarati vas moram. Samo VI lahko sami sebi razprostrete rdečo svečano preprogo in stopite na pot SEBE.

Še vedno se bo zdelo, da se zadeve ne premikajo nikamor. Morda boste imeli občutek kot, da ste padli v zavorno olje. Pravih premikov ni za pričakovati zunaj, se pa dogajajo znotraj.

Kljub temu, opazujte sebe in sliko, ki jo oddajate v svet.

Kakšno je vaše obnašanje? So vaša dejanska dejanja nekaj, kar krepi to, kar govorite? Zelo možno je, da govorimo eno in počnemo nekaj povsem drugačnega, brez da bi se tega zavedali.

Živi sebe!


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Pravzaprav ste edini, pred katerimi se razprostirajo novi pričetki. Storite prvi korak in počakajte na odziv, ki se bo okrepil v naslednjem, 19. tednu. Ne odlašajte več.

Število življenjske poti 2
Ponudite roko nekomu, ki se sooča z izzivi že dalj časa. Bodite pozorni tudi na osebe, ki so bile vam v podporo. Včasih te ljudi ne opazimo, ko njih nekaj skrbi.

Število življenjske poti 3
Prepustite se domišljiji. Veste kaj, skrbi vas bodo počakale. Bolj kot se lahko sprostite, prej boste našli rešitev. Torej, ta teden bodite na počitnicah in ne skrbite.

Število življenjske poti 4
Pred vami je teden, ko lahko z disciplino veliko dosežete. Naj se vam ne mudi, rezultati bodo vidni nekako v roku meseca dni. Bodite marljivi in dejavni.

Število življenjske poti 5
Spremembe, katerih boste deležni v tem tednu, bodo verjetno trajale samo ta teden. Torej, ne verjemite vsaki obljubi, ki vam jo dajo. Bodite nekoliko dvomljivi.

Število življenjske poti 6
Čustva bodo močnejša in zdelo se bo, da podoživljate preteklost. Morda pa se znotraj vas skriva nekaj prav posebnega? Podelite to Luč s svetom.

Število življenjske poti 7
Obeta se vam izjemno dober čas za učenje. Lažje boste povezovali podatke in razumeli bistvo. Pomagajte tudi drugim razbrati sporočilo ali namen dogodkov.

Število življenjske poti 8
Podjeten teden se vam obeta. Uporabite svojo poslovno žilico. Kako lahko bolj organizirate sebe, svoje delo in prosti čas? Kako ste lahko bolj učinkoviti?

Število življenjske poti 9
Morda se zdi, da korakate kar vzvratno. Morda pa je v preteklosti nekaj, kar ste pozabili? Zelo verjetno je, da se bodo nekatere zadeve znova obudile in prerodile.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !