Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved od 2.7. do 8.7.2018

foto:pixabay.com
Oglas

Učimo se biti kdor smo!

Lekcije 27. tedna: Ste kdaj opazili, da za lahkoto opišemo nekoga drugega, sami sebe pa včasih zelo težko? To se zelo lepo odraža na mojih delavnicah, ko postavim vprašanje: ‘Kako bi sebe opisali Marsovčku, ki je prvič prišel na Zemljo in mu je treba vse razložiti?’Največja lekcija, ki nas čaka v tem življenju, je ravno spoznavanje samih sebe. Kdo smo in zakaj smo, sta vprašanji, ki bosta v tem času (pa nekako do oktobra, ko bo število 10 prevzelo vajeti) dobivali drugačne odgovore kot smo vajeni.

Očitki, kaj z njimi?

Pripravite se na obdobje, v katerem boste deležni komentarjev, katere bi sami lahko dojemali kot očitek. No, pa tudi kakšna kritika bo izrečena v letošnjem poletju, ki prinaša kar nekaj točk preobrata v našem življenju. Kaj s tem početi? Nekateri se zelo obremenjujejo z očitki, nekateri se proti le-tem naravnost bojujejo in dokazujejo, da niso takšni, nekateri se jim smejijo in jih ignorirajo.Julij je pod vplivom števila 7, ki označuje obdobje pogleda v sebe ter analiziranja. Celoten mesec lahko izkoristite za samokritično oceno sebe. Očitki, kritike in pohvale naj bodo nekakšne iztočnice za iskren pogled v lastne besede in dejanja ter energijo, ki jo oddajate. Je že res, da kar nas na drugih moti, lahko najdemo v sebi – zato se mnogi otresejo očitka, češ: to je tvoje in ne moje; a če vas nekdo prosi, da ne kadite v zaprtem prostoru, ostaja dejstvo, da kadite v zaprtem prostoru. Ne kritizirajte sebe; raje raziščite zakaj je nekaj, kar počnete (torej, kajenje v zaprtem prostoru) škodljivo za vas in okolico.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 17. 7. 2021

VEDNO JE MOČ NAJTI KOMPROMIS!

Leto 2018 je leto števila 2, ki označuje povezovanje in sodelovanje, iskanje srednje poti ter prepoznavanje druge plati zgodbe. Enkratna priložnost je pred vami, da prepoznate drugačno plat sebe in jo razvijajte.VPRAŠANJA V POMOČ: Kaj je nasprotje najbolj pogostega očitka, ki ga slišite? Kaj sami sebi najbolj očitate in zakaj? Kaj bi bilo potrebno, da bi se spremenili? Najpomembnejše že imate: SEBE!UGODEN ČAS ZA: Pogovor s strokovnjakom in upoštevanje nasveta Učenje Osebnostno rast

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Odkorakajte ven iz situacij, ki od vas zahtevajo preveč kompliciranja. Če nekaj v tem tednu ne teče gladko, se odmaknite. Ne potrebujete dovoljenja za nov začetek.Število življenjske poti 2 Imeli boste možnost zgladiti star nesporazum. Uporabite energijo tedna za pogovor, s katerim odlašate. Povsem možno je, da gre za pogovor z vami samimi.Število življenjske poti 3 Ne dovolite domišljiji, da bi vas zavedela. Vsak komentar, ki ga zasledite, ni napad na vas in vsaka lepa gesta ni obljuba večne sreče. Lahko bi malček pretiravali.Število življenjske poti 4 Lažje boste analizirali svojo preteklost, a ne ostajajte v spominih predolgo. Ko boste doumeli nauk, takoj pričnite razmišljati kako ga boste uporabili v prihodnosti.Število življenjske poti 5 Če bi sebe ujeli pri pretirani osredotočenosti na podrobnosti, če preveč komplicirate, je čas za drastično spremembo. Pojdite na zrak in počnite nekaj zabavnega.Število življenjske poti 6 Želeli si boste razumeti čustva in hrepeneli boste po tem, da bi vas okolica spoštovala. Ne gre na ukaz. Dajte sebi in okolici čas, ter spremenite svoje besede.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 22. 7. 2021
Število življenjske poti 7 Idealno obdobje za sebe, za branje dobre knjige in oddih v naravi. Naj vas ne preseneti, če bi namesto miru doživeli izbruh (navidez pozabljenih) čustev.Število življenjske poti 8 Kako bi lahko izpopolnili sebe? Česa bi se bilo potrebno naučiti? Ste v ugodnem obdobju za dvig kvalitete svojih čustev in sposobnosti razumevanja.Število življenjske poti 9 Ego bi se lahko glasneje oglasil, zato mu prisluhnite, kar pa ne pomeni, da se je potrebno strinjati ali mu slediti. Možen je manjši prepir z bližnjimi.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem