Numerološka napoved od 2.9. do 8.9.2019: Oblikujemo svoj novi Jaz

Numerološka napoved od 2.9. do 8.9.2019: Oblikujemo svoj novi Jaz

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Lekcije 37. tedna: Se novosti in sprememb veselite ali se jih izogibate? Ljudje smo si raznoliki in se zelo različno odzivamo na situacije, v katerih imamo občutek, da nimamo kontrole. Nekateri se krčevito oklepajo obstoječega, nekateri se popolnoma prepustijo, kakšni pa ste vi? Povprašajte še svoje dolgoletne prijatelje kako bi vas opisali.

Leto 2019 je vse prej kot dolgočasno. Ego in pohlep kažeta zobe. Vsak posameznik je del večje celote in odgovoren predvsem za svoje besede in dejanja. Ozrite se v svoje besede in dejanja torej, kakšna so?

Zdaj ni čas za kritiziranje ali obsojanje, obžalovanje in podobno. Čas je za spremembo ter nov začetek. Obliva nas energija števila 37, ki nam pomaga prepoznati lastno čustveno nezrelost, nemoč, šibke točke, ranljivost in jih premagati. Seveda to boli in je težko, a vemo, da je vredno.

Pogovorite se z osebami, ki vas poznajo iz otroštva ali vsaj že vrsto let. Največkrat spremembe pri sebi ne zaznamo, ali pa sebe doživljamo drugače (bolj zrelo ali pa manj sposobno denimo). Naj bo vodilo za ta teden:

Kako sem lahko boljša oseba?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj bi spremenili, če bi lahko?
Kdo bi si želeli biti in zakaj?
Kaj boste storili še danes?

UGODEN ČAS ZA
Nov začetek
Preobrazbo in preboj
Inovativne rešitve dolgotrajnih težav

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Spremembe se bodo opazile predvsem na področju odnosov, ki je že nekaj časa v ospredju. Osredotočite se na odnos, ki ga gojite do sebe. Ste nežni?

Število življenjske poti 2
Ne bojte se biti ranljivi. Obdajte se z ljudmi, ob katerih se počutite varni. Izrazite svoje občutke in doživljanja brez nepotrebne teatralnosti.

Število življenjske poti 3
Odločitve tega tedna bodo trajne zato izbirajte previdno. Ne nasedite pastem strahu, zaradi česar bi se bilo lažje izognit soočenju (s seboj).

Število življenjske poti 4
Odprite se nenavadnemu in za vas netipičnemu. Sedaj ni čas za ponavljanje preteklosti, temveč raziskovanje prihodnosti ter predvsem drugačnosti.

Število življenjske poti 5
Ne izmikajte se čustvom. Iskanje nečesa novega sedaj ni rešitev. Ključene je pogled v sebe, v preteklost in v osebe, ki v vas zbujajo občutek varnosti.

Število življenjske poti 6
Lahko bi se pojavila potreba po racionaliziranju čustev. Uporabite to energijo za spoznavanje sebe in dvig kvalitete vas kot osebe. Bodite nežni.

Število življenjske poti 7
Podjetno se lotite osebnostne rasti, saj vas obdaja energija produktivnosti. Izboljšajte svojo organiziranost ter storilnost. Bodite aktivni!

Število življenjske poti 8
Sprejmite nagrade za svoje predano delo in obenem prepoznajte kako bi lahko ravnali boljše v preteklosti. Čas je za zdravljenje vašega srčka.

Število življenjske poti 9
Novo, novo in znova novo, noro in kreativno! Nič vas ne more zadržati, razen vas samih. Boste storili korak naprej v smeri, katera vam ni domača?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem