numeroloskanapoved

Numerološka napoved od 20.11. do 26.11.2017

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Povezujte se s sebi podobnimi

Lekcije 47. tedna:
Vaši temelji se bodo okrepili, če jih boste negovali in krepili. Zelo logično, kajne? Mnogokrat pa nas osebe, ki jih imamo v življenju, v resnici ne sprejemajo, kaj šele podpirajo ali razumejo. Na energijski ravni smo tako venomer v nekakšnem skorajda obrambnem položaju. To lahko spremenimo tako, da spremenimo sebe in okolje, ki nas obdaja.

Ko vemo kaj hočemo in to dosegamo, bomo rasli le, če svoje cilje vedno znova zvišujemo.

Pri vzgoji otrok vemo kako pomembno je vedno znova postavljati dovolj zahteven izziv pred malčka in ga seveda spodbujati kadar mu ne uspe. Tudi sami do sebe moramo biti ravno prav zahtevni in razumevajoči starši.

V tem tednu se bo jasno pokazalo na katerih področjih imamo akuten primer lenoritisa in pomanjkanja samodiscipline. Izkazalo se bo pa tudi komu gre zaupati in katere osebe nas resnično podpirajo. Lekcija pravilne izbire prijateljev, mentorjev in ‘sošolcev’ je pred nami.

V odrasli dobi nimamo več izgovora. Ali zaspimo v življenju in nam spolzi skozi prste, ali pa ga resnično doživimo, obdani z osebami, ki se veselijo časa preživetega z nami.

Izbira je vaša.

UGODEN ČAS ZA:
– Analiziranje in premislek
– Spremembo okolice in prijateljev
– Izbiro novega mentorja ali tečaja
Duhovno delo na sebi: vse vrste duhovnega učenja

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Za domačo nalogo si privoščite nekaj navihanega in nenavadnega. Tako boste sprostili energijo in se odmaknili v tistih situacijah, kjer ste mnenja, da ste ujeti.

Število življenjske poti 2
Posvetite se fizičnemu počutju. Opazujte reakcije na določene osebe in hrano. Vsaj nekaj dni se potrudite razstrupljati, tako boste lažje spoznali moteče elemente.

Število življenjske poti 3
Spremembe, spremembe in še enkrat spremembe. Se jim upirate ali se vam zdi, da ste jim nedorasli oziroma, katerih se pa veselite? Vi bodite tisti, ki odloča; ne drugi.

Število življenjske poti 4
Nekoliko bolj čustven teden se vam obeta. Prisluhnite občutkom in čustvom, ki se dvigajo iz globin preteklosti. Nosijo vam pomembno sporočilo za neko situacijo sedaj.

Število življenjske poti 5
Lažje boste trezno razmišljali in ohranjali fokus. Razbremenite svoj urnik, da bi imeli več časa za odmik, v katerem analizirajte sebe. Kaj in zakaj počnete ter česa si želite?

Število življenjske poti 6
Novo rojena odločnost in asertivnost se prebujata v tem tednu. Seveda, da zmorete prav vse! Uporabite ta zagon za okrepitev lastne samopodobe in zaupanja vase.

Število življenjske poti 7
Možna so nihanja razpoloženja, ki pa naj vas ne skrbijo. Pred vami je čas pogleda v preteklost, zato da bi prepoznali kako daleč ste prišli od (zadnjega) razočaranja.

Število življenjske poti 8
Fenomenalen teden za samostojne podvige in osebnostno rast. Zelo lahko okrepite svojo samozavest in lastno dragocenost v tem času. Prav nihče naj vam ne ukazuje.

Število življenjske poti 9
Pričnite pogovor. Nekomu boste ravno preko sproščenega kramljanja zelo pomagali in tudi sami prejeli potrditev o sebi. Ste duša, ki nosi zdravilno energijo. Pogumno!

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem