Numerološka napoved od 20.6. do 26.6.2016

Numerološka napoved od 20.6. do 26.6.2016

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Pogovor bo potreben.

Lekcije 25. tedna:
Včasih se bojimo pogovora, saj omahujemo z izražanjem svoje resnice ali stališča. Ali bi bolj držalo, da se bojimo odgovora kot pogovora? Ponovno se učimo kako ne zavrnit samih sebe. Dogaja se, da smo raje tiho kot, da bi tvegali zavrnitev. Tako pravzaprav zavrnemo kar mi sami sebe.

Te dni se soočamo z lekcijami Ljubezni do sebe preko odnosa z drugimi.

Dovolimo si občutiti, a se ne utapljajmo v občutkih. Mnogo čustev, ki bo priplavalo na površje, bo potrebovalo zgolj zavedanje. Ne reakcije. Počakajte dan ali dva ter opazujte spremembe v doživljanju.

Spremembe ali dražljaji, ki nas bodo spodbujali, da vsaj razmišljamo na drugačen način, bodo v tem tednu prihajali od zunaj. Pozorni bodimo torej na sporočila in ogledala.

Opazujmo se: kaj od tega, kar želite povedati drugi osebi, pravzaprav velja kar za vas?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Več energije boste imeli za zadane cilje, a v odločeno boste pričeli dvomiti. Nič ni zapisano v kamen, zato naj vas ne bo strah premisliti si. Odprite nova vrata.

Število življenjske poti 2
Ko smo deležni ”ocene” ali opazke, ki nam ni všeč lahko reagiramo na več različnih načinov. V tem času je zelo pomembno, da se ne odzovete z uporom.

Število življenjske poti 3
Skrajni čas je bolj samostojno delovanje. V tem tednu se osredotočite na vse, česar si vi želite in ne na tisto, kar se od vas pričakuje. Spoštujte svoje želje.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite osebi, ki je imela podobno izkušnjo. Nasvet morda ne bo vam pisan na kožo, definitivno pa bo pomemben (in drugačen) pogled na situacijo.

Število življenjske poti 5
Domišljija vam lahko nekoliko ponagaja v tem času. Uporabite jo za kreiranje rešitve. Opazujte kdaj pravzaprav iščete izgovore, da nečesa ni treba storiti.

Število življenjske poti 6
Strah nam lahko nažene grozo v kosti. No, dajte no, močnejši ste od katerekoli grožnje, ki se zdi prisotna, kaj ni tako? Krepite občutek varnosti.

Število življenjske poti 7
Bodite odprti drugačnemu načinu razmišljanja, sklepanja ter delovanja in občutenja. Ljudje smo si različni in prav je tako. Ne analizirajte preveč.

Število življenjske poti 8
Čustva se bodo oglašala glasneje, zato jim namenite več pozornosti. Kako ste vi lahko bolj strpni ter potrpežljivi sami do sebe? So drugi do vas spoštljivi?

Število življenjske poti 9
Sprejmite besede drugih kot njihovo mnenje, a obdržite svoje – predvsem kadar se ne strinjate. Bodite pozorni, da ne boste preveč posploševali v tem času.

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem