Numerološka napoved od 21.12. do 27.12.2015

foto:pixabay.com

Kdo izbira: ti ali …?

Lekcije 52. tednaKdo je tisti, ki odloča v tvojem življenju? Ti, ali pričakovanja drugih? Ti, ali nekdo drug? Na podlagi česa se odločaš, izbiraš, narediš (ali ne) korak naprej ali spremembo? Bodimo analitični in iskreni v odgovarjanju na to vprašanje. 

Tanka meja je med upoštevanjem drugim in podrejanjem lastne izbire. Enako je tanka meja med spodbudo in vsiljevanjem svoje volje. Ko dosežemo svoje, se zavedajmo, da če je to rezultat manipulacije, oziroma prepričevanja, s strani druge osebe ni pristno. Zato pa se tisti, katerih odnosi temeljijo na ”dogovoru”, usklajevanju, ljubem miru ali čustveni manipulaciji, počutijo tako zelo prazne, da morajo svojo drugo polovico vedno znova prepričati, da je z njo/njim nekaj narobe. … in kar nekako nikoli in nikakor ni prav, kajne? 

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Stojite v svoji polni moči. Delujte s svojega srca in obremenjujte se s tem kdo vam stoji ob strani. Le za sebe ste odgovorni. Usmerite energijo v sebe in ne v druge. Sijte. Delujte. Stopajte po svoji poti.

Število življenjske poti 2
Se vam je morda kadarkoli zazdelo, da če nekoga ne bo (več) ob vam, boste kar umrli; življenje bo izgubil smisel? Pa se je to kdaj res zgodilo? Izguba nas resda potre, ampak nas ne izniči. 

Število življenjske poti 3
Se kdaj ob nekom počutite osamljene? Kot bi vas prisotnost te osebe radirala? Morda pa je čas, da končno vi ”zradirate” ta odnos in imate sebe dovolj radi, da ste sebi pomembni? Pogumno. Odločno.

Število življenjske poti 4
Je možno, da ste na prvo žogo trmasti (da, to sem rekla) in vztrajate pri svojem stališču, ne da bi sploh prisluhnili drugi osebi? Dovolite majhno špranjo drugačne energije, da vstopi v vaš vsakdan. 

Število življenjske poti 5
Umirite se in opazujte osebe okoli vas. Kaj vse so doživele v tem letu, kam so se premaknile, delale (ali ne) na sebi. Nato pa poglejte sebe – kam ste se premaknili? Ste koga izgubili? Je kdo izgubil vas?

Število življenjske poti 6
Naj vam novica ne požene strah v kosti. Kaj niste dovolj doživeli, da bi vedeli, da ste močni in dovolj vztrajni, da bo vse v redu? Kaj pa, če gre za nekaj iz trte izvitega? Opazujte lastne reakcije.

Število življenjske poti 7
Še zadnje spremembe tega leta. Naj bo ta dinamičen teden pred vami le uvertura v leto 2016, ki bo za vas kar intenzivno obdobje. Na katerih področjih bi si želeli premikov in v kakšni smeri?

Število življenjske poti 8
Srček bo deloval pospešeno. Za samske je možna nova simpatija ali prav posebna povezanost. Sledite sebi. Karkoli že to za vas konkretno pomeni, sledite sebi. Zaupajte. V čudeže.

Število življenjske poti 9
Razum bo dejal eno, srce pa verjetno ravno nasprotno. Dovolite si potreben čas, da se čustva umirijo in misli uskladijo. Prav nikamor naj se vam ne mudi. Tokrat je potreben čas. Potrpežljivo. 

 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: