FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 21. do 27.11.2016

Gradimo skupaj!

Lekcije 47. tedna:
Pomembno je, da ohranjamo svojo individualnost in unikatnost znotraj prav vsakega odnosa in situacije. Seveda se bomo taktno prilagodili in ne bomo drugim grenili življenja s sebičnimi izpadi. Se zavedamo kako pomembno je, da ohranimo svojo integriteto? Sedaj jo gradimo na novo.

Vsak izmed nas je dragocen unikaten dragulj na temu svetu, s svojo posebno neprecenljivo nalogo. Nihče se ni rodil po pomoti ali brez namena. Zato, bodite unikatni kolikor se le da in združujte svoje sposobnosti s spretnostmi drugih. Gradimo, ne razdeljujmo. Ne ukalupljajmo se več!

V temu tednu vas energije podpirajo pri stabiliziranju zadanega. Ohranite fokus.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodite domiselni in navihano iznajdljivi. V temu času bo na voljo veliko novih, drugačnih pristopov. Zakaj se ne bi zraven zabavali? Sprostite se; vse je v redu.

Število življenjske poti 2
Spremenite način odzivanja in opazujte spremembe v drugih. Ohranite odločnost, obenem pa se prepustite toku. Kar bo, pa bo. V tem tednu bo veliko nihanja.

Število življenjske poti 3
Opazujte v katerih odnosih in situacijah se počutite varne in obenem svobodne. Kdo in kaj pa si želi nad vami popolno kontrolo? Poiščite način ven iz prisile.

Število življenjske poti 4
Čustva bodo nekoliko zmedena, a to naj ne zmede vas. Je možno, da si določenega čustva, ki ga gojite (do nekoga) predolgo niste priznali? Dovolite si občutiti.

Število življenjske poti 5
Nekoliko bolj resnoben teden je pred vami, ki razkriva določene informacije, ki so vam bile prej skrite. Bodite pazljivi, da jih ne spregledate. Budno opazujte.

Število življenjske poti 6
Ste v tednu manifestiranja. Zelo hitro se bodo uresničevale najbolj spontane misli, zato bodite zelo pozorni o čem razmišljate in čemu namenjate energijo.

Število življenjske poti 7
Vse je za nekaj dobro, naj bo vaše vodilo. Konec dober, vse dobro pa tudi. Ne oklepajte se preteklosti, razen, če jo želite podoživeti. Prihodnost je tu.

Število življenjske poti 8
Občutek dviga zavesti in notranje moči je tu. Krila ste razprli, zdaj pa to živite. Strah in omahovanje v smeti! Ne oklevajte in ne pričakujte čudeža, saj čudež ste vi!

Število življenjske poti 9
Pogovorite se. Raziskujte tuja mnenja, a ustvarite svoje. Potrebno bo malo več časa, da bi se določena zadeva premaknila naprej kot bi si vi želeli. Umirjeno.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !