Išči
Generic filters
numeroloskanapoved

Numerološka napoved od 21. do 27.11.2016

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Gradimo skupaj!

Lekcije 47. tedna: Pomembno je, da ohranjamo svojo individualnost in unikatnost znotraj prav vsakega odnosa in situacije. Seveda se bomo taktno prilagodili in ne bomo drugim grenili življenja s sebičnimi izpadi. Se zavedamo kako pomembno je, da ohranimo svojo integriteto? Sedaj jo gradimo na novo.Vsak izmed nas je dragocen unikaten dragulj na temu svetu, s svojo posebno neprecenljivo nalogo. Nihče se ni rodil po pomoti ali brez namena. Zato, bodite unikatni kolikor se le da in združujte svoje sposobnosti s spretnostmi drugih. Gradimo, ne razdeljujmo. Ne ukalupljajmo se več!V temu tednu vas energije podpirajo pri stabiliziranju zadanega. Ohranite fokus.Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Bodite domiselni in navihano iznajdljivi. V temu času bo na voljo veliko novih, drugačnih pristopov. Zakaj se ne bi zraven zabavali? Sprostite se; vse je v redu.Število življenjske poti 2 Spremenite način odzivanja in opazujte spremembe v drugih. Ohranite odločnost, obenem pa se prepustite toku. Kar bo, pa bo. V tem tednu bo veliko nihanja.Število življenjske poti 3 Opazujte v katerih odnosih in situacijah se počutite varne in obenem svobodne. Kdo in kaj pa si želi nad vami popolno kontrolo? Poiščite način ven iz prisile.Število življenjske poti 4 Čustva bodo nekoliko zmedena, a to naj ne zmede vas. Je možno, da si določenega čustva, ki ga gojite (do nekoga) predolgo niste priznali? Dovolite si občutiti.Število življenjske poti 5 Nekoliko bolj resnoben teden je pred vami, ki razkriva določene informacije, ki so vam bile prej skrite. Bodite pazljivi, da jih ne spregledate. Budno opazujte.Število življenjske poti 6 Ste v tednu manifestiranja. Zelo hitro se bodo uresničevale najbolj spontane misli, zato bodite zelo pozorni o čem razmišljate in čemu namenjate energijo.Število življenjske poti 7 Vse je za nekaj dobro, naj bo vaše vodilo. Konec dober, vse dobro pa tudi. Ne oklepajte se preteklosti, razen, če jo želite podoživeti. Prihodnost je tu.Število življenjske poti 8 Občutek dviga zavesti in notranje moči je tu. Krila ste razprli, zdaj pa to živite. Strah in omahovanje v smeti! Ne oklevajte in ne pričakujte čudeža, saj čudež ste vi!Število življenjske poti 9 Pogovorite se. Raziskujte tuja mnenja, a ustvarite svoje. Potrebno bo malo več časa, da bi se določena zadeva premaknila naprej kot bi si vi želeli. Umirjeno.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Video numerološka napoved 19. - 25. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem