Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Numerološka napoved od 22.1. do 28.1.2018

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Ta teden: Deluj kljub dvomu!

Lekcije 4. tedna: Ni vsaka misel, ki nas prešine intuicija ali slab znak. Včasih sami tako dojemamo navidezne opozorilne znake (ali nasprotno, potrditve) z določeno intenziteto, ki je morda sploh ni. Poenostavimo: kaj pa, če je sporočilo: ”ne še zdaj”, in ne: ”Ne”? Včasih nas ovite preskušajo. Le tako vemo koliko nam nekaj pomeni ter koliko truda smo pripravljeni vložiti.Tok Življenja je včasih nepredvidljiv in vse prevečkrat namesto, da bi se prepustili energiji, ki nas privlači in tako prepoznali kaj nam prinaša, se upiramo in se obsojamo. Omejitvam je odklenkalo in prav tako nepotrebnemu občutku krivde. Kadar ravnamo odgovorno, se krivda ne more pojaviti.Pretekle izkušnje ali ugibanje kaj vse bi se lahko zgodilo (slabo) sta velik zadržek, da bi zbrali pogum in posegli preko mej, ki smo si jih sami postavili. Prvi korak je, da si dovolite občutiti, kljub strahu. Nič ni narobe z vami.Verjemite… še marsikaj, kar se bo zdelo, da ni vam podobno, vam po polepšalo dneve. Iščite tiste dele sebe, katerim do sedaj niste dovolili na plano.V POMOČ: Katere strahove ste v zadnjih letih premagali? Globoke spremembe potrebujejo svoj čas, zato si ga dajte. Storite nekaj, česar si ne drznete – majhen korak. Kako bi morali razmišljati, da vas ne bi plačilo?UGODEN ČAS ZA: – Premagovanje strahu in omejitev – Postavljanje novih temeljev – Nove zdrave navade (prehrana, šport, gibanje itd)

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Čustva bodo pokazatelj oziroma prinašalec sporočila. Ne odreagirajte na prvi impulz ali občutek, saj se bo najverjetneje kmalu spremenil. Raje se poglobite v občutek.Število življenjske poti 2 Ugoden čas za romantične odnose, zato se posvetite svojemu partnerju. Za samske je idealen čas, da opredelite kakšnega partnerja si želite ter potrebujete. Čustven teden.Število življenjske poti 3 Zaupajte v sebe. V prav vsakem trenutku! Nezaupanje je le domneva, v kateri se lahko motite. Podobno je strah le predvidevanje nečesa, kar se morda sploh ne bo zgodilo.Število življenjske poti 4 Ugoden teden za spremembe delovanja na poslovnem področju. Lažje se boste organizirali, zato uporabite ta vpliv modro. Dober čas za krepitev telesa (mišične mase).Število življenjske poti 5 Radi imate spremembe, katerim sami določate tempo. V tem času bo to težje, zato pa se lahko sproži občutek upora in užaljenosti. Nekoliko bolj občutljivi boste na besede.Število življenjske poti 6 Ste zaključili, začeli? Imate občutek, da se nekako izmenjujeta vroče-hladno že ves čas? Uravnovesite različne ekstreme. Zdaj je čas, da ostro ohranjate fokus na zadane cilje.Število življenjske poti 7 Čeprav načeloma najraje sami delujete, kadar ste v stiski, pa je zdaj čas, da sprejmete ponujeno roko in se vsaj posvetujete z nekom, ki ima več izkušenj ter znanja kot vi.Število življenjske poti 8 Sledite nagajivosti in igrivosti. Naj se prižgejo iskrice v vaših očeh. Takšni ste naravnost neustavljivi. Naj vam domišljija pomaga priti do ideje, katero pogumno izpolnite.Število življenjske poti 9 Strah je del življenja, zato ga sprejmite. Kako bi ravnali s prestrašenim otrokom? Na točno takšen način ravnajte s seboj. nežno, potrpežljivo, a vseeno vztrajno in trdno.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Maj: Venera v biku z Rahujem - Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja - djotish

Maj: Venera v biku z Rahujem – Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja – djotish

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

Numerološka napoved 10. – 17. 5. 2021: Je še sploh kaj sveto?

Numerološka napoved 10. – 17. 5. 2021: Je še sploh kaj sveto?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem