Numerološka napoved od 22.10 do 28.10.2018

Numerološka napoved od 22.10 do 28.10.2018

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Je zdrava pamet izumrla?

Lekcije 43. tedna: Velikokrat nam svetujejo ”po pameti”. Moj oče je velikokrat rekel: ”če ne veš, vprašaj,” in jaz sem si kot otrok vsakič mislila, ”pa saj sem mislila, da vem.” Seveda smo mnenja, da imamo prav in, da vemo. A ozrimo se od kod črpamo svoje informacije. Jih preverjamo? Ali verjamemo, ker smo videli na socialnih omrežjih, da je nekdo napisal, objavil fotko, smo prebrali na hitro naslovnico časopisa itd

Je že res, da papir vse prenese, a nam ni treba. Informacije so preverljive, zato jih preverite. No, ne moremo kar v Sirijo, ampak za zadeve, ki se tičejo nas, naj nam ne bo škoda časa. Konec koncev to je včasih razlika med tem ali tavamo v temi, zavedeni ali se ubadamo na bolj zrel način z zadevami, ki se nas tičejo. Samo dobro in pravilno informirani lahko sploh imamo mnenje.

Energija, ki nas obdaja nam po eni strani pomaga pri analiziranju, tuhtanju, tudi učenju ter po drugi prebuja našo domišljijo. Torej, če bi se lotili pisanja plonkcev, bi ti bili izvirni, barvni ter na zelo nenavadnem mestu skriti; obenem pa bi se ob pisanju naučili več, kot prej z dvema urama učenja. Ključ leži v skoncentriranosti in pa uporabi te domišljije ter kančku radosti. Prikličite si v misli učenca, ki izbira katere formule bo zapisal na ”plonk cegljc”. Seveda je ob tem osredotočen na snov, saj ne želi že tako majhnega prostora zapraviti za nepomembno informacijo. V mislih se mu malo smeji, ko pomisli kam bo plonkec skril in kako ga učitelj ne bo zasačil, saj se je on tako dobro spomnil.

In to je zmagovalna kombinacija. Prevedimo v naše življenje: koliko svojega miselnega procesa dejansko na dan namenite nepomembni informacijam? Opazujte svoje misli, ko stojite v vrsti, čakate pred semaforjem, ste na stranišču, se tuširate, zavezujete čevlje, češete lase, oblačite, brskate po internetu, berete časopise, pregledujete reklame in še in še in še… kaj počnejo vaše misli? Nekaj počnejo zagotovo.

Osredotočite se na pozitivno naravnan miselni proces, pohvalite se velikokrat tekom dneva in ne zapravljajte svoji dragocenih sivih celic za natolcevanja in hrup informacij, ki so nizkorazredne kakovosti. Tudi to je Ljubezen do sebe.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Koliko časa namenite brskanju po netu?
Kakšne informacije so tako največ na voljo (moda, zdravje, politika itd)?
Kako se počutite o tem in po tem?

UGODEN ČAS ZA:
Učenje, branje knjig
Popestritev dolgočasnih obveznosti
Pogovor in iskanje nasveta

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ne zapravite niti minute tega tedna. Lenoritis prepovedan. Ne prelagajte odločitev. Obdaja vas zelo ugodna energija za manifestiranje zato previdno o čem razmišljate.

Število življenjske poti 2
Ne oklepajte se spominov in želja po nečem iz preteklosti. Tam je z razlogom, veste. Zakaj? Ker vas čaka še veliko lepega v prihodnosti. V tem trenutku zato spuščajte.

Število življenjske poti 3
Ne analizirajte preveč, če se vam ponudi neka nova priložnost. Poslušajte sebe. Ste radostni ob tej misli? Si tega želite? Vas izpolnjuje? Naj prevlada srce, ne um.

Število življenjske poti 4
Včasih predolgo časa vztrajate pri tem, da boste nekaj dokončal sami (saj nikogar ne potrebujete in ste popolnoma dovolj sposobni). Sprejmite ponujeno pomoč ta teden.

Število življenjske poti 5
Igriv teden je pred vami, v katerem malček popazite, da vas ne zanese v pretirano veseljačenje. Nič ni narobe z dobro voljo, le ne bodite neodgovorni ali netaktni ob tem.

Število življenjske poti 6
Bolj umirjen teden, v katerem boste lažje uredili vse za kar vam je zmanjkovalo časa ali energije. Ne dvomite v sebe. Lotite se težavnih zadev najprej, nato se nagradite.

Število življenjske poti 7
Ne trudite se uloviti vsake žoge, ki poleti proti vam (besede, geste, naloge itd). Možno je nihanje energije in vašega razpoloženja. Pojdite v naravo, najbolje je če tečete.

Število življenjske poti 8
V ospredje se postavljajo čustva in vaša lastna vrednost. Dokler se v odnosu z osebami, katere imate radi, ne znate postavit za sebe, se še učite svoje dragocenosti.

Število življenjske poti 9
Morda se bo vse, česar se boste lotili kompliciralo. Nič ne de. Opazujte česa vas komplikacija uči. Ne bodite nepotrpežljivi in ne hudujte se, pa vam bo šlo hitreje od rok.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem