Numerološka napoved od 22.7. do 28.7.2019: Izberite radost!

Numerološka napoved od 22.7. do 28.7.2019: Izberite radost!

Lekcije 31. tedna: Še tako dolgočasno opravilo lahko popestrimo. Radost, ki jo občutimo, ko uživamo, mnogokrat premalo cenimo in seveda premalokrat vpletemo v naš vsakdanjih. Popestrite lahko prav vsako opravilo, vsak trenutek, vsak odnos, vsako misel. Pričnite kar takoj sedajle!

Naša domišljija vedno deluje. Je mala miška, ki ždi in opazuje dogajanje okoli sebe, miga s smrčkom in ušeski. Kakšna je miška v vaših mislih, ko tole prebirate? Je podobna Miki Miški, je nagajiva in prijetna ali bolj kot ne spominja na nevarno podgano iz risank?

Mi smo tisti, ki nadziramo svoje misli in s tem tudi našo domišljijo. Energija tedna prinaša prav posebne trenutke, v katerih bi lahko tako uživali kot že dolgo ne, ali pa bi se lahko pojavili strahovi iz otroštva. Če bi se zgodilo slednje, bodite veseli. Imate enkratno priložnost ozaveščanja, da pod posteljo ne živi bau bau in, da ste danes odrasli, močni ter sposobni ta strah premagati.

Izkoristite trenutke nagajivosti za nove ideje ter za prenovo doma in delovnega okolja, morda celo garderobe.

VPRAŠANJA V POMOČ
Ste povezani s svojim notranjim otrokom?
Kateri otroški strah je še vedno prisoten?
Kakšne so vaše otroške sanje?
Si jih lahko sedaj izpolnite?

UGODEN ČAS ZA
Nova poznanstva
Okrepitev samozavesti
Korak v neznano
Družabne igre

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Dinamičen teden je pred vami, ki nosi možnost večje spremembe. Naj vas opozorim, da le-ta najverjetneje ne bo trajna.

Število življenjske poti 2
Ugoden teden za romantiko, odnose in pogovor ali povezovanje. Bodite sproščeni in bodite vi. Povejte svoje mnenje z dvignjeno glavo.

Število življenjske poti 3
Možno je, da boste nedolžno opazko doživeli kot kritiko ali napad na vas, zato si vzemite čas za razmislek preden užaljeno odgovorite.

Število življenjske poti 4
Lažje se boste organizirali zato sedaj posezite po vsem, kar bi že (zdavnaj) moralo biti končano. Učinkoviti boste, zato zavihajte rokave.

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki potrebuje lastno svobodo, a zaključki vam vseeno ne gredo od rok prav vedno. V tem času boste lažje spustili preteklost iz rok.

Število življenjske poti 6
Opazili boste, da so se določeni strahovi dobesedno stopili. Ste nova oseba. Proces seje zaključil. Čutite? Ste ponosni na sebe? Ste novi?

Število življenjske poti 7
Opazka, ki bi jo nehote ujeli s kančkom ušesa, bi lahko pomagala pri razumevanju neke vaše situacije, zato bodite še posebno čuječi te dni.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži, zato ji odprite duri. Česa si želite? Temu se posvečajte! Sanjarite, smejte se, uživajte, ustvarjajte… čarobnost je tik pred vrati!

Število življenjske poti 9
Možen bo občutek streznitve ali nekakšne ujetosti. Vzemite si čas za več počitka in razmisleka. Morda ste le utrujeni, in ni nič narobe?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem