FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 22.8. do 28.8.2016

Verjamem v pravljice, odločam se z zdravo kmečko pametjo!

Lekcije 34. tedna:
Nekoliko bolj resna energija nas bo spodbujala k retrospekciji. Poglejmo nazaj, kakšna oseba smo bili v najtežjih situacijah in kako bi ravnali danes, če bi se podobno ponovilo? Iščimo lekcije, nauke, učenja – ne kritizirajmo se!

Razkorak med tem kaj je možno v mislih in kaj v dejanjih se bo zdel večji kot sicer. Pravzaprav je to neke vrste preizkus ali zaupamo v sebe. Zato izhajajmo iz stališča, da lahko dosežemo karkoli se odločimo, če smo temu le dovolj predani.

Premagajmo strah, občutek manjvrednosti ali kakršenkoli drug zadržek, ter vsaj poskusimo. Četudi nam ne bi uspelo v prvem poskusu, bomo imeli dragoceno izkušnjo: bili smo aktivni. Noben namen, še tako fantastičen, ni vreden počenega groša, dokler ne postane dejanje!

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Zgodi se, da delujete nepremišljeno in bi temu lahko pravilneje rekli, da reagirate. Tokrat se ustavite in razmislite preden nekaj storite ali se odločite. Ne mudi se.

Število življenjske poti 2
Sprejmite kompliment, pozornost in naklonjenost brez da bi vam bilo neprijetno ali, da bi takoj razmišljali kako bi to povrnili. Preprosto sprejemajte in zaupajte.

Število življenjske poti 3
Ste v idealnem času za nov, bolj drzen način razmišljanja. Kako bi lahko bili bolj drzni, inovativni in celo pogumni v svojih mislih in dejanjih? Odprite se prihodnosti.

Število življenjske poti 4
Povezujte se. Nahajate se v času poglabljanja odnosov in krepitve zaupanja v vas same. Sprejmite nekaj o sebi, kar vam ni najbolj všeč in takoj boste lažje zadihali.

Število življenjske poti 5
Pred vami je teden lažje in bolj razigrane energije, a zgolj, če ne boste zapadali v misli preteklosti. Sledite tisti poti, ki vam daje občutek svobode. Spočijte si.

Število življenjske poti 6
Premagajte strah in zagrizite v tisto kislo jabolko, katerega od daleč opazujete že nekaj časa. Vsaj vedeli boste pri čem ste. Kar pogumno z besedo na plan!

Število življenjske poti 7
Malo več spontanosti vpletite v svoj vsakdan – navihano se spoglejte z največjimi izzivi in dolgočasnimi opravili, pa bo čas hitreje minil. Ne skrbite preveč.

Število življenjske poti 8
Čas je za vaš srček in intimno področje življenja. Odprite se in zaupajte, da ste varni. Naj vas vodi vaš srček pri vseh odločitvah in izbirah tega tedna. Zaupajte.

Število življenjske poti 9
Razum vam bo sporočal nekaj, kar se bo zdelo nesmiselno. Pa je res? Raziščite od kod izvirajo malo bolj nevsakdanje misli v tem času. Kaj vam sporočajo?

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !