FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 23.1. do 29.1.2017

Položimo nove temelje!

Lekcije 4. tedna:
Vedno gradimo zgolj in samo sebe. In življenje lahko vedno pričnemo graditi na novih, drugačnih temeljih. Je težko? Seveda.

A resnici na ljubo, tudi vztrajati v ujetosti in vse bolj bolečem občutku kalupa ter prisile je.

Območju udobja je odklenkalo.

Našemu staremu jazu je potekel rok uporabnosti (nasmeh). Preteklost se je od nas poslovila, pa se dajmo še mi. Dovolj je bilo premlevanja nečesa, kar se je zgodilo in upanja, da se bo (dobro) ponovilo. Skrajni čas je za pogled realnosti v oči in zavedanje, da je vse prav tako kot je. Pravijo, da življenje ni potica. Namenjeno je naši rasti in razvoju, ne lenarjenju.

Torej?

Kakšen novi Jaz se oblikuje?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Življenje se spreminja in vi z njim. V tem času opazujte spremembe okoli vas – katere osebe, situacije in odnosi so se spremenili, vi pa jih morda še vedno dojemate kot včasih?

Število življenjske poti 2
Ko imamo brezpogojno radi sebe, nismo sebični. Resnica ne boli, pač pa pričakovanja, ki se ne izpolnijo. Živite sebe in ne pozabite: niste zgolj uresničevalec (tujih) želja.

Število življenjske poti 3
Lažje se boste osredotočali in učili v tem tednu, zato se posvetite svoji osebnostni ter duhovni rasti. Marsikaj bo dobilo smisel, če ga boste le poiskali. Pogled v sebe ne škodi.

Število življenjske poti 4
Odločajte se po pameti in podjetno. Prav nič slabega ni v tem, da se potrudite predvideti izid – nato pa izberete za sebe najbolj ugodnega. Tudi na zimo se pripravimo, kajne?

Število življenjske poti 5
Ne odnehajte prehitro, a vseeno se zavedajte, da se tudi vam lahko zgodi, da se nečesa predolgo ali preveč oklepate. Sledite občutku notranje svobode in ne trenutne zabave.

Število življenjske poti 6
Val sveže energije je tu. Boste šli z valom ali bi morda raje še malo počakali, da mine; nato pa tarnali, da ste še vedno na obali? Česa si VI želite? Posezite točno in zgolj po tem.

Število življenjske poti 7
Tako kot sami cenite dober nasvet, se zavedajte, da ste tudi sami oseba, ki lahko podari dragocen uvid. V tem času se čim več pogovarjajte o pomembnih tematikah.

Število življenjske poti 8
Nagajivost lahko popestri te dni. Poiščite vero v lep danes in še lepši jutri ter jo živite. Kako bi ravnali, če bi brezpogojno verjeli, da se bo izteklo tako, ali bolje, kot si želite?

Število življenjske poti 9
Zdravi temelji so največje zagotovilo, da bo odnos – ali karkoli, česar se lotevamo – dobro delovalo. Če so vaši temelji majavi, se opomnite, da jih lahko okrepite. Potrudite se.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !