FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 23.10. do 29.10.2017

Prvi korak do spremembe: premislite si!

Lekcije 43. tedna:
Veliko se govori o naših podzavestnih mehanizmih in kako vplivajo na naše življenje. Naši miselni vzorci delujejo na podlagi naših spominov, ki pa so seveda čustveno obarvani. Sestavni del teh mehanizmov je misel, ki pa je le misel in jo kot tako lahko spremenimo. Premislite si!

Življenje je pravzaprav učenje. Spreminjamo se v vsakem trenutku, kot tudi naše okolje. Nesmiselno se je oklepati načel, ki je prerasel zob časa. Koliko zastarelim prepričanjem se danes nasmihamo? Kaj vse so včasih verjeli in nam je danes naravnost smešno, če ne primitivno. A to je življenje. Rastemo, razvijamo in učimo se. Zakaj torej bi delovali po istih vzorcih?

Podzavest je seveda težje dostopna, a nikakor ne skrita. Opazujte svoje reakcije, delajte na sebi. Na internetu je na voljo obilo testov, ki jih lahko rešite. Ugotovitve so smerokaz za delo na sebi. V tem času prebirajte knjige o osebnostni rasti, duhovnosti in ezoteriki. Naj vam pomagajo spremeniti notranje zapise, ki so preprosto zastareli.

UGODEN ČAS ZA:
– Spreminjanje miselnih vzorcev
– Učenje, izpit ali izpopolnjevanje
– Pisanje spominov in dnevnika
Duhovno delo na sebi: ozaveščanje potlačenih čustev

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Podjeten teden, zato ne zapravljajte svojega časa. Odpovejte nepotrebne obveznosti in se posvetite lastnemu razvoju. Kaj pravzaprav je uspeh za vas in kako ga boste dosegli?

Število življenjske poti 2
Mnogokrat postavljate druge na prvo mesto. V tem času se potrudite izklopiti to navado. Zavestno se postavljajte v energijo sprejemanja dobrega. Malo bolj čustven čas.

Število življenjske poti 3
Lahko bi vas opisali kot neusahljiv vodnjak idej in zamisli. Izkoristite energijo, da bi odpirali za sebe nove poti. Iščite nove priložnosti za uspeh in izpolnitev želja.

Število življenjske poti 4
Nepričakovan pogovor ali nasvet vam bo pomagal ugledati drugačno plat situacije. Ne vztrajajte pri svojem, ne da bi prisluhnili drugi plati. Naučili se boste o sebi.

Število življenjske poti 5
Nagajivo obdobje, v katerem naj bodo skrbi prepovedane. Spontana energija vam bo pomagala pri premiku. Pozorni bodite, da boste z odločitvijo rasli, ne le nekaj spremenili.

Število življenjske poti 6
Možno je, da se bo dvignil strah izpred časa nazaj. Pa kaj! Ali ste se nemara preslikali v preteklost? Namesto, da hranite strah, okrepite temelje, ki vam dajejo varnost.

Število življenjske poti 7
Nihanje in neodločnost ne bosta nič nenavadnega v tem času. Dopustite energiji, da niha. Proti koncu tedna boste lažje bolj racionalno razmišljali. Čas je za oddih.

Število življenjske poti 8
Čustva vas bodo vodila v odločitvah, zato bodite predvsem ljubeči do sebe. Okrepite mišice zdrave ljubezni do sebe s postavljanjem nekaj novih navad v svojem življenju.

Število življenjske poti 9
Odličen čas za vse povezano z ezoteriko in vašim poslanstvom. Pojdite na predavanje, družite se s podobnimi osebami, prisluhnite klicu svoje duše. Vaš čas je sedaj.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !