Išči
Generic filters
numeroloskanapoved
foto:pixabay.com

Numerološka napoved od 23.5. do 29.5.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Znamo dobro komunicirati?

Lekcije 21. tedna: Mnogokrat ne znamo dovolj razločno ali pa odločno izraziti svoje želje. Zgodi se lahko tudi, da zvenimo jezno. V tem tednu se učimo asertivnega izražanja. Predvsem se bomo urili v izražanju in sprejemanju drugačnega mnenja.Komunikacija je vedno dvosmerna ulica in prav je, da pokažemo dobro voljo ter prevzamemo odgovornost za kakšno ponesrečeno besedo ali gesto.V tem tednu bodo nesporazumi lažje zglajeni in opravičila sprejeta z bolj odprtim srcem. Izkoristimo to energijo za tiste odnose, katere smo morda že zapisali prahu zgodovine. V tem času je prav možno, da se bomo spomnili na ljudi, ki jih že dolgo nismo videli. Posezimo po telefonu – pokličimo, spodbudimo kontakt.

Povezujmo se.

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Pred vami je čas umirjanja in poganjanja korenin. Pomembno je, da položite dobre in stabilne temelje na področju medsebojnih odnosov. Izogibanje odgovornosti se ne bo dobro končalo.Število življenjske poti 2 Obeta se vam spremenljivo razpoloženje in tudi čas, ko si lahko lažje premislite kot sicer. V katerih odnosih se ne počutite sprejete, cenjene in ljubljene? Sedaj si boste to lažje priznali.Število življenjske poti 3 Dnevi romantike in čustev so tu. Če ste samski, se v srčku odprite možnosti nove osebe. Ne glede na status (vezani ali ne), razvajajte sami sebe v tem času. Posvetite se domu in družini.Število življenjske poti 4 Umirjen čas je pred vami, ko boste lažje posegli po osebah, ki jih potrebujete. Morda bi odložili potrebo po nekih pravilih in pričakovanjih, kaj se dela in kaj ne, ter preprosto se odprli?Število življenjske poti 5 Sedaj ni čas za odlašanje. Zaupajte, da se bo dobro delo povrnilo. Bodite pozorni ali nemara niste prehitri v svoji komunikaciji z določeno osebo. Počasi razložite svoje stališče.Število življenjske poti 6 Sprejmite vse dele sebe in drugih. V tem tednu predvsem tistih, ki vam niso preveč pri srcu. Odpustite, oprostite – sebi in njim. Nato stopite naprej v energijo vzajemnega spoštovanja.Število življenjske poti 7 Pomemben pogovor je pred vami. Ne pozabite se ozreti tudi v sebe. Kakšen je vaš notranji dvogovor? V pogovoru z drugimi se ne osredotočajte preveč na posamezno besedo, ampak sporočilo.Število življenjske poti 8 Sreča se vas drži. Izjemno pomembno je, da izražate sebe in svoje poslanstvo. Ne pridušite svoje energije, zgolj, ker sogovornik nečesa ne čuti tako intenzivno kot vi. Delujte, ustvarjajte.Število življenjske poti 9 Tako kot sprejemate druge brezpogojno, sprejmite še sebe. Pomembno pa je tudi, da ne posplošujete dogodkov in ne enačite njihovega pomena. Oglejte si podrobnosti. Prisluhnite drugi plati.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem