FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 24.10.do 30.10.2016

Zdaj pa po pameti.

Lekcije 43. tedna: Srce nas vodi v odločitvah, razum nam jih pomaga izvesti.
Kako bi lahko izbirali bolj pametno?
Katera dejanja so modra in katera nespametna?

Vzemite si dovolj časa za razmislek in pretehtajte svoje ravnanje. Na hitro, ko čakate v vrsti v trgovini, boste težko tehtno razmislili, kajne? Vzemite si čas. Priporočam, da to počnete v naravi.

V srčku občutimo, z razumemo delujemo. Strah je rezultat misli, ki nakazuje možnost. Strah je iluzija, kot ilustracija v otroški slikanici. Mi izbiramo ali mu verjamemo ali ne. Strah je skrb na steroidih. Ni realnost. Zato se nehajmo odzivati in obnašati kot da je. To, česar nas je strah, je zgolj možnost – en možen scenarij več. Možnost pa je tudi: čudež. Kaj ni bolje verjeti v čudeže kot v tragedije?

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Delujte z zgledom. V tem tednu še posebej močno delujete na svojo okolico s svojimi dejanji in energijo, ki jo oddajate. Pomembno je, da ste poravnani s seboj.

Število življenjske poti 2
Sprejmite kompliment in pozornost druge osebe, brez sramežljivosti ali zadržanosti. Ne razmišljajte takoj kako bi se odkupili. Preprosto, uživajte v tem.

Število življenjske poti 3
Dovolj je bilo čakanja in kompliciranja. Bodite točno to, kar ste in sedaj. Nikogaršnje odobravanje ni potrebno, da bi zasijali v svoji Luči. Ste kot sonce.

Število življenjske poti 4
Sprejmite ponujeno pomoč ali nasvet. Marljiva oseba ste, ni pa nobene potrebe, da bi se sami prebijali preko življenja. Kdo vam lahko pomaga?

Število življenjske poti 5
Prisluhnite otročku, ki ste nekoč bili. Česa vas uči? Včasih se zdi, da smo bolj razumeli zakonitosti sveta, ko smo bili še deca. Upoštevajte sebe.

Število življenjske poti 6
Prisluhnite razumu. Srce šepeče svoje želje, a razum trdi drugače. Zakaj, mislite, da se razum ne strinja s srcem? Morda pa mu je za prisluhniti?

Število življenjske poti 7
Zdelo se bo, da vam gre vse kot po maslu, zato naj se vam ne mudi. Naj vas bolj pretočna energija ne zavede na napačne (prehitre) poti. Počasi.

Število življenjske poti 8
Spremembe in nihanja. V kaj niste prepričani, da drži? Hopla, verjetno res ne. Bodite odprti spremembam in novostim. Prav je, da življenje diha.

Število življenjske poti 9
Zaupajte lastni sposobnosti tudi pred težjimi izzivi. Zdelo se bo, da sami sebi po nogah hodite, zato ne komplicirajte! Zaupajte v svojo presojo.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !