FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 24.4. do 30.4.2017

Novi jaz 2.0 zdaj!

Lekcije 17. tedna:
Življenje je učenje in ne tekmovanje, zato uživajte v procesu ter prav vsaki izkušnji. Tudi grenko potrebujemo, da bi prepoznali sladko. Prepoznavajmo tisoč odtenkov sebe, in ugotovimo, da jih je znotraj nas vsaj še milijon. Neverjetno bitje ste!

Dvignimo svojo vibracijo.

Očistimo se vsega, kar nismo. Tuja pričakovanja in predsodki, zanimanja in mnenja naj ne bodo več del naše identitete. Sledite svojemu občutku radosti. Kdaj ste nazadnje vstali navdušeni, ker ste komaj čakali, da boste nekaj počeli?

Otrok težko zaspi zaradi razburjenja, ko ve, da pride Dedek Mraz. Vam povem skrivnost? Dedek Mraz nosi prav vsako noč. Naš um sprosti, izbriše utrujenost prejšnjih dni in nam zjutraj belo platno podari, ki se mu reče: NOV DAN in z njim, NOVA PRILOŽNOST.

Cenite prav vsak dan.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ste pravi mali pionir, ki se prvi poda v nova raziskovanja. Morda pa bi sedaj bili ponosni na svojo neustrašno notranjo silo in obenem sprejeli sadove težkih odločitev?

Število življenjske poti 2
Radi se prilagodite in počakate na tuje mnenje, zato ta teden najprej povprašajte sebe kako se počutite, česa si želite in kaj si o nečem mislite, pa naj gre za kavo ali politiko.

Število življenjske poti 3
Ob sebi imate več oseb, ki jim je iskreno mar za vas kot se vam v težkih trenutkih zdi. Odprite se. Seveda je možno, da boste razočarani. Sami ste pa v obeh primerih, kajne?

Število življenjske poti 4
Nekateri pravijo, da je življenje trpljenje. Morda se tudi vam tako zdi. Morda pa je mešanica vsega? Kot aromatična mešanica začimb, pekočih in pomirjujočih. Vse ste.

Število življenjske poti 5
Umirite svojo energijo, pa vam bo šlo vse mnogo lažje od rok. Nikamor naj se vam ne mudi, saj prav ničesar ne boste zamudili. Če se vam bo mudilo, bo lepo prehitro minilo.

Število življenjske poti 6
Odkrivajmo čutne užitke življenja. Kaj vas sprosti in napolni z energijo? Vzemite si dovolj časa za neobremenjeno razvajanje sebe. Veste, vse bo počakalo, brez skrbi.

Število življenjske poti 7
Objemite vse dele sebe. Lepe in tiste, za katere menite, da niso dovolj dobre. Ste oseba, ki se razvija, se uči in se seveda kdaj tudi zmoti. Kaj ni ravno to začimba življenja?

Število življenjske poti 8
Vedno lahko sebe izpopolnimo in se nečesa novega naučimo. Kaj boste izbrali ta teden? Nekaj razburljivega, nenavadnega in skrajno zahtevnega. Naj bo to vaš izziv.

Število življenjske poti 9
Vsi smo del celote, zato bodimo aktiven del. Že samo s svojo prisotnostjo lahko doprinesemo boljšemu svetu. Vi to razumete, zdaj pa še okolici pomagajte to doumeti .

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !