FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 24.9.2016 do 2.10.2016

Preživeli smo september, kaj pa zdaj!

Lekcije 39. tedna:
Kako sprejemamo za nas dobro? Se počutimo dobro v svoji notranjosti? Znamo biti nežni do sebe? V tem tednu se bo od nas pričakovalo, da ljubeče poskrbimo za svojega notranjega otroka in tako odpremo vrata dobremu.

September se izteka, ni bil konec sveta.

Potrudimo se ohranjati osredotočenost in biti v sedanjosti. Preteklost so spomini in ne sedanja realnost. Zavedajmo se razlike, da bomo lažje pretrgali vezi z njo.

Še zadnji dnevi nas bodo preizkušali ali razlikujemo med včasih in sedaj. Zelo pomembno je tudi, da točno vemo kam in zakaj smo namenjeni, zato se osredotočajmo na cilje in ne na spomine!

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Nekoliko bolj previdno se podajajte v nove projekte. Odločite se po premisleku in ne odreagirajte na prvo žogo. Prisluhnite novim prebliskom ter zamislim.

Število življenjske poti 2
Dovolite sveži in bolj spontani energiji na plano. Ne razmišljajte kaj bodo drugi rekli, temveč se vprašajte: kaj pa jaz mislim o tem, si tega jaz osebno želim ali ne?

Število življenjske poti 3
Srček je najbolj pomemben vodnik. Kaj vam šepeta? Česa si želi? Ne razglabljajte zakaj je temu tako, temveč raje razmislite kako si boste ustregli?

Število življenjske poti 4
Resnica je neizbežna. Soočate se z mislimi in dejstvi, ki vam niso všeč. Kljub temu, ne dovolite strahu in obupu, da bi vas ohromili. Zavedajte se svoje moči.

Število življenjske poti 5
Bolj odločno preko mej možnega! Ste kot mali pionir, ki si drzne pokukati preko mej do sedaj poznanega. Kam vas nese pot? Česa si pa VI želite?

Število življenjske poti 6
Na vaša vrata trka preteklost. Ji boste odprli? Vaša izbira je: Česa iz preteklosti si želite in od česa se nikakor ne poslovite, čeprav tega več ni?

Število življenjske poti 7
Več sveže energije je tu, ki prebuja radovednost. Ste dosegli največ? Kako bi se lahko več naučili? Ne ozirajte se več nazaj, ne greste v včeraj, temveč v jutri.

Število življenjske poti 8
Obdobje povezovanja na višjih nivojih. Delujte na najvišjih frekvencah in povezave v tem tednu bodo ljubeče ter naravnost čudežne. Sprejemajte dobro!

Število življenjske poti 9
Bodite zvesti sebi in občutku sočutja za vse, ki se še vedno soočajo s sovraštvom v svojih srcih. Vaše sporočilo jim lahko pomaga preko bridkosti.

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !