Numerološka napoved od 25.1. do 31.1.2016

foto:splet

Spustimo se nazaj na Zemljo!

Lekcije​ 4.​ tedna:
Možno je, da se bo pojavil strah – kako se odzivamo nanj? Razsodimo ali nas je strah, ali smo previdni. Razlikujmo med preteklostjo in strahom pred razočaranjem ter realnostjo in sedanjostjo. Um nam bo nagajal. Zelo verjetno je, da bomo padali v igre razume in uma, ki ne bodo resnične.​

Četrti teden nas opominja na fizično raven obstoja. ​Zelo pomemben čas za naše fizično telo torej, kako bi lahko bolje poskrbeli zanj? Vsi vemo kaj je zdravo življenje, a teorija ni dovolj. Treba se je gibati, zdravo jesti, se sproščati, piti veliko vode itd – ne zgolj vedeti, da je to potrebno ali blagodejno.

Spremenite svoje navade!

​Ne premlevajte preteklosti, temveč se osredotočite na dani trenutek. Takoj sedajle se vprašajte kako se počutite, … porecite si:”hej, kako si kaj?” in si prisluhnite. Nato se vprašajte kakšne prihodnosti si želite ter kako jo boste dosegli. Praktični primeri na mizo!​

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Mnogo nihanja in sprememb, zato v tem tednu ​odsvetujem pomembne življenjske odločitve. Vzemite si čas in zgolj opazujte dinamiko. Opazujte sebe, kako se odzivate? Ste človek reakcije, torej bolj umirjeno v nov dan.

Število življenjske poti 2
Čustva naj bodo vodilo. Če v srčku nekaj svari, da ‘to’ ni prav, potem pustite ‘to’ pri miru. Prisluhnite sebi in ne drugim. Lepo je, da upoštevamo svoje drage, a ne pozabimo upoštevati tudi sebe. Česa si vi želite, kaj potrebujete?

Število življenjske poti 3
​Zdelo se bo, da se ne morete premakniti naprej, zato se raje ozrite nazaj. Za vas izjemoma ta teden velja, da se osredotočite na preteklost. Česa niste spustili in vam dejansko greni življenje? Opazujte se, poslušajte svoje misli.

Število življenjske poti 4
Nova energija vas obdaja, torej za vas je idealen čas za nove začetke. Korak naprej naj bo aktiven. Izjemno dobro obdobje za pričetek novih fizičnih aktivnosti. Premigajte se, no in v tem uživajte, čeprav vas bodo sprva morda bolele mišice.

Število življenjske poti 5
Obdobje senzibilnosti v komunikaciji. Ne iščite sovražnika, ne bežite – kajti bežite pravzaprav, bodiva iskrena, pred seboj. Bodite pozorni na različnost, saj nas drugačnost lahko veliko nauči. Kaj se skriva zanimivega okoli vas?

Število življenjske poti 6
Pogumni boste, zato sedaj storite vse tisto, za kar vam je primanjkovalo poguma. Kar takoj se spomnite nečesa in nemudoma delujte. Teden bo mimo kot bi mignil, zato izkoristite prav vsak trenutek. Pojdimo naprej, skrajni čas je že.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite nasvetu. Nekdo vam dobro želi in po vsej verjetnosti se bo za to izkazala oseba, katero bi najmanj pričakovali. Torej, bodite pozorni na sporočila preprostih ljudi. Prisluhnite svojemu notranjemu odzivu, kaj sporoča?

Število življenjske poti 8
Teden sreče, radosti in ustvarjanosti. Katere otroške sanje si boste izpolnili? Bodite neomejeni v svojem sanjarjenju in dodajte dovolj potrebnega zaupanje ter energije, da bi se le-te sanje zlahka uresničile. Verjemite v sebe in v življenje.

Število življenjske poti 9
​Teden fizične realnosti je lahko nekoliko nelagoden za vas in se odraža v neprijetnem počutju. Poslušajte svoje telo in upoštevajte njegove potrebe. Kako lahko bolj zdravo živite? Bodite nežni do sebe in več počivajte v tem času.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala,
Lili Sorum

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: