Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved od 25.12. do 31.12.2017

foto:pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Še zadnji sunek Resnice!

Lekcije 52. tedna: Naj vas ne preseneti dogodek, ki bo odzvanjal še nekaj časa. Preko druge osebe ali ogledala, ki vam ga bo situacija ponudila, boste prepoznali drugačen del sebe (ki vam najverjetneje ne bo všeč). Izbira je vaša: z glavo v pesek ali pogled v ogledalo in delo na sebi?Leto 2017 je prineslo marsikatero razodetje. Po svetu se dogajajo stvari, za katere smo verjeli, da jih ni (napad nacistov, prodaja sužnjev, da o raznovrstnih skoruptiranih politikih in poslovnežih sploh ne govorimo). Na koncu dneva pa nam je letošnje leto postreglo tudi v možnostjo globokega vpogleda v sebe.V zadnjem tednu se vprašajte: – kakšno osebo ustvarjam s svojimi dejanji, besedami, mislimi?Kakšno osebo ste ustvarili v 2017? Je bila poštena, delavna, iskrena, srečna? Ste bili srečni v 2017? In kakšno osebo želite ustvariti v 2018? Kako bi bili lahko bolj srečni in notranje izpolnjeni? Odgovori na zadnje vprašanje so se pokazali znotraj leta 2017 – dosezite ta cilj v letu 2018! Število 7 (končnica letnice) označuje teorijo – končnica 8 pa prakso.Pričnite z natančno usmerjenimi spremembami že ta teden! Naj vam Dedek Mraz prinese kakšno še posebej prijetno presenečenje.UGODEN ČAS ZA: – spremembo v načinu komuniciranja – svežino v odnosih – povezovanje s sebi drugačnimi – duhovno delo na sebi: odprite se drugačnosti znotraj sebe

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Ugoden čas za posel in organizacijo tako obveznosti kot prostega časa. Izkoristite svoj potencial in vse darove vodenja v tem času: delegirajte! Zakaj bi vse postorili sami?
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 7. 6. 2021
Število življenjske poti 2 Sprejmite dobro za sebe in za druge. Praznični čas je kot nalašč za obdarovanje, a ne pozabite biti nežni do sebe. Ne iztrošite se preko praznikov. Počijte vmes.Število življenjske poti 3 Oblikuje se neka prav posebna nova osebnost znotraj vas. Sprejmite izzive, ki jih prinaša s seboj, saj dodaja tudi nore nove priložnosti. Bodite odprti nenavadnemu.Število življenjske poti 4 Pogovor, povezovanje in prav možno tudi nova simpatija se vam obeta v tem času. Oprezajte za osebami, ki so vam kar nekako pisane na kožo. Povezujte se.Število življenjske poti 5 Dovolite notranjemu otroku novoletno rajanje.Energija radosti v katero vas bo to ovilo, bo doprinesla veliko srečnih naključij in rešitev iz težav, saj jim boste odprti.Število življenjske poti 6 Nekoliko bolj resnoben teden, v katerem se lahko obudijo slabi spomini in strah. Pravzaprav je to test vaše trdnosti, zato se ne ustrašite. Raje se okrepite preko tega.Število življenjske poti 7 Obdaja vas spontana energija, ki vam morda ne prija. Nič za to! Zdaj je čas, ko odvrzite skrbi in se sprostite. Skrbi vas bodo počakale, nič skrbet. 😉Število življenjske poti 8 Idealen čas za romantiko, ljubezen in (pssst) zaroko. Zaljubljeni poglobite svojo zvezo, samski pazite, da nove simpatije ne zgrešite. Polepšajte novoletni čas tudi zase.Število življenjske poti 9 Um bi vas lahko opozarjal na vse, kar gre lahko narobe, vi pa se usmerite v vprašanje: kaj vse gre lahko ne samo prav, ampak celo bolje kot pričakovano? Zaupajte!NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Časovni stroj

Časovni stroj

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem