FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 25.4. do 1.5.2016

Po teoriji naj pride praksa!

Lekcije 17. tedna: Ubadamo se z vprašanji, iščemo odgovore. Analiziramo. Smo v času pogleda v sebe, spoznavanja sebe. Sedaj je čas za osebno rast. Ali rastemo, ali samo opazujemo sebe od daleč?

Prehajamo v bolj dinamičen mesec maj. Kar nekaj ogledal smo prejeli. Drznem si trditi, da smo marsikaj novega ali pa vsaj nepričakovanega o sebi odkrili.

Smo v času, ko se zdi, da se preteklost ponavlja ali, da smo ujeti v začarani krog. Samo od nas samih je odvisno ali bomo stopili ven iz tega. Bodimo pozorni s čim si take situacije ustvarjamo in kako bi lahko ravnali drugače? Se morda preveč omejujemo? Dovolite primer: plača ni nujno edini vir prihodka, kaj šele finančnega obilja. Ne omejujmo se!

Ta teden presezi omejitve! Pa saj to je le meja; ograja – preskoči jo!

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1

Čas je za sprejemanje. Pred vami je obdobje, ko se ustavite in poglobite v sebe. Morda pa zadeve niso takšne, kot so se še nedavno tega zdele. Definitivno ni teden novih začetkov – ampak je teden novih koncev.

Število življenjske poti 2

Vse ima svoje meje in to velja tudi za vaše potrpljenje. Ste bili preveč popustljivi, razumevajoči? Sedaj je pravi čas, da postavite nove, bolj trdne temelje znotraj odnosov, ki do vas niso ljubeči ali spoštljivi. Postavite se za sebe.

Število življenjske poti 3

Pogovor lahko reši situacijo, ki vas teži. Dobro se pripravite. Bodite odločni in predvsem razločni v svojih besedah. Včasih je bolje uporabljati kratke in zelo razumljive stavke, kot prispodobe. Simbole si razlagamo različno.

Število življenjske poti 4

Teden ustvarjalnosti. Pred vami je čas notranjega otroka, ki pa naj ne verjame, da je karkoli nemogoče. Pustite dvom ob strani. Pa kaj potem, če nečesa še nikoli niste poskusili – boste pa sedaj! Pustolovsko v nov dan!

Število življenjske poti 5

Ne prenaglite se. Ste v času odločitev, ne pa nujno tudi dejanj in rezultatov. Torej, naj bo zelo jasno česa si želite; ne pričakujte pa, da se bo tako zelo hitro uresničilo, kot bi si želeli. Vzemite to kot naročilo pice na dom – nekaj časa traja.

Število življenjske poti 6

Spremembe, spremembe… Naj bo ta teden čas sproščenosti ter dinamike. Bodite drzni, bodite čutni. Ste v obdobju, ki spodbuja tveganje, torej: drznite si! Obenem je to teden, ko se posvetite tudi svoji spolni energiji.

Število življenjske poti 7

Čustva bodo vodila doživljanje in seveda, lahko zameglila razum. Naj vas to ne zmede, niti ne prestraši. Vse je prav točno tako kot je. Prisluhnite srčku, a odločitev speljite z glavo. Naj bo ta teden obdobje gnezdenja in topline.

Število življenjske poti 8

Resnica bo vse bolj jasna. Zadeve se bodo vse bolj kristalizirale. Tudi sami boste lažje razmišljali, se učili, koncentrirali in izrazili svoje stališče. Ne popuščajte. Ravno obratno, dvignite pričakovanja. Spoštujte sebe.

Število življenjske poti 9

Ste izjemno sočutna duša, zato si v tem tednu nalijte čistega vina: kdo vas pravzaprav izkorišča? Kdo vaše energije, pomoči in pozornosti ne spoštuje, temveč si jo jemlje? V temu času opustite tovrstne odnose; počutili se boste super!

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !