Išči
Generic filters
numeroskop
foto:boldogsagkalauz.blog.hu

Numerološka napoved od 25.4. do 1.5.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Po teoriji naj pride praksa!

Lekcije 17. tedna: Ubadamo se z vprašanji, iščemo odgovore. Analiziramo. Smo v času pogleda v sebe, spoznavanja sebe. Sedaj je čas za osebno rast. Ali rastemo, ali samo opazujemo sebe od daleč?Prehajamo v bolj dinamičen mesec maj. Kar nekaj ogledal smo prejeli. Drznem si trditi, da smo marsikaj novega ali pa vsaj nepričakovanega o sebi odkrili.Smo v času, ko se zdi, da se preteklost ponavlja ali, da smo ujeti v začarani krog. Samo od nas samih je odvisno ali bomo stopili ven iz tega. Bodimo pozorni s čim si take situacije ustvarjamo in kako bi lahko ravnali drugače? Se morda preveč omejujemo? Dovolite primer: plača ni nujno edini vir prihodka, kaj šele finančnega obilja. Ne omejujmo se!
Ta teden presezi omejitve! Pa saj to je le meja; ograja – preskoči jo!
Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1Čas je za sprejemanje. Pred vami je obdobje, ko se ustavite in poglobite v sebe. Morda pa zadeve niso takšne, kot so se še nedavno tega zdele. Definitivno ni teden novih začetkov – ampak je teden novih koncev.Število življenjske poti 2Vse ima svoje meje in to velja tudi za vaše potrpljenje. Ste bili preveč popustljivi, razumevajoči? Sedaj je pravi čas, da postavite nove, bolj trdne temelje znotraj odnosov, ki do vas niso ljubeči ali spoštljivi. Postavite se za sebe.Število življenjske poti 3Pogovor lahko reši situacijo, ki vas teži. Dobro se pripravite. Bodite odločni in predvsem razločni v svojih besedah. Včasih je bolje uporabljati kratke in zelo razumljive stavke, kot prispodobe. Simbole si razlagamo različno.Število življenjske poti 4Teden ustvarjalnosti. Pred vami je čas notranjega otroka, ki pa naj ne verjame, da je karkoli nemogoče. Pustite dvom ob strani. Pa kaj potem, če nečesa še nikoli niste poskusili – boste pa sedaj! Pustolovsko v nov dan!Število življenjske poti 5Ne prenaglite se. Ste v času odločitev, ne pa nujno tudi dejanj in rezultatov. Torej, naj bo zelo jasno česa si želite; ne pričakujte pa, da se bo tako zelo hitro uresničilo, kot bi si želeli. Vzemite to kot naročilo pice na dom – nekaj časa traja.Število življenjske poti 6Spremembe, spremembe… Naj bo ta teden čas sproščenosti ter dinamike. Bodite drzni, bodite čutni. Ste v obdobju, ki spodbuja tveganje, torej: drznite si! Obenem je to teden, ko se posvetite tudi svoji spolni energiji.Število življenjske poti 7Čustva bodo vodila doživljanje in seveda, lahko zameglila razum. Naj vas to ne zmede, niti ne prestraši. Vse je prav točno tako kot je. Prisluhnite srčku, a odločitev speljite z glavo. Naj bo ta teden obdobje gnezdenja in topline.Število življenjske poti 8Resnica bo vse bolj jasna. Zadeve se bodo vse bolj kristalizirale. Tudi sami boste lažje razmišljali, se učili, koncentrirali in izrazili svoje stališče. Ne popuščajte. Ravno obratno, dvignite pričakovanja. Spoštujte sebe.Število življenjske poti 9Ste izjemno sočutna duša, zato si v tem tednu nalijte čistega vina: kdo vas pravzaprav izkorišča? Kdo vaše energije, pomoči in pozornosti ne spoštuje, temveč si jo jemlje? V temu času opustite tovrstne odnose; počutili se boste super!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem