Numerološka napoved od 26.10. do 1.11.2015

Numerološka napoved od 26.10. do 1.11.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Semena Prihodnosti so v naših rokah.

Lekcije 44. tedna:

Mi oblikujemo Jutri. Kdo pa?

Jutrišnji dan se rojeva z dejanji današnjega. Seme jutrišnjega dne je v današnjem. Všeč mi je rek, ki pravi: danes mogočen hrast je bil nekoč le droben želod, ki je vztrajal. Bodimo kot želod – zavedajmo, da sta potrpežljivost in vztrajnost potrebni, da bi lahko dolgoročno uspeli.   

Trenutno nismo v času instant čudežev. Ne bomo odprli vrečko, dolili vročo vodo in ekola, pa smo. Smo v obdobju predanosti ali pač, pomanjkanja le-te. 44. teden je obdobje polaganja temeljev za dolgoročno prihodnost. Torej, vprašajmo se predvsem česa si želimo čez 10, 20 let? Kateri odnosi nas izpolnjujejo in jih želimo ohraniti, kateri pa nas bodo v tem časovnem obdobju (če se ne bodo spremenili) najverjetneje oželi do kosti? Nato pa se zavedajmo, da 10 in 20 let res mine kot bi mignil. Podobno kot za odnose, se vprašajmo za navade, učenje, no – bi mi radi bili popolnoma enaki čez toliko časa? Kaj bi želeli nadgraditi?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Sprejmite tudi tiste plati, za katere ste mnenja, da jih ni. Ste oseba hitrih odločitev, zato v tem času uporabite vso potrpežljivost in ne zapirajte vrat, ne vihrajte in ostajajte prizemljeni.

Število življenjske poti 2
Odprite se novemu načinu razmišljanja in dojemanja sveta ter samih sebe. Če se boste vedno postavljali na drugo mesto, boste vedno čakali na svoj trenutek. Pomembni ste tudi Vi.

Število življenjske poti 3
Ponujena vam bo roka v pomoč, katero hvaležno sprejmite. Bodite odprti sprejemanju, brez da bi takoj razmišljali kako se boste vendarle lahko oddolžili. Darilo naj bo le za vas.

Število življenjske poti 4
Dobro se boste počutili v svoji koži. Izkoristite ta čas za planiranje, organiziranje in predvsem, znebite se nepotrebnih obveznosti, navad, in predmetov. Obnovite in ohranite red.

Število življenjske poti 5
Opazujte. Kateri odnosi, navade, situacije, obveznosti, predmeti – tudi postavitev pohištva, vam jemljejo energijo, namesto, da bi jo vam dajali. Nato naredite red. Reorganizirajte. Osvežite.

Število življenjske poti 6
Spremembe so tu. Tokrat pa se življenje ne bo spraševalo ali ste pripravljeni ali ne, ali se strinjate ali ne – spremembe so tu. Obdržite noge na tleh. Ohranite mirno kri. In, spremenite se.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite srcu in nato naj se glava, razum ravna po sporočilu vaše duše. In ne v obratni  smeri. Mnogokrat preveč racionaliziramo in pravzaprav v pretiranem analiziranju sebe izgubimo.

Število življenjske poti 8
Dvignil se bo nivo vaše vibracije. Več kot pripravljeni ste, da živite svojo resnico. Bodite najboljši kar ste in sprejmite tudi nagrade trdega dela. In nato dvignite nivo zahtevnosti do sebe in sprejetega.

Število življenjske poti 9
Popravite smer delovanja, kjer imate morda občutek, da energija ne teče najbolj umirjeno. Ključna beseda je umirjeno. Če je energija premočna, vam nosi sporočilo. Prisluhnite sebi.

 

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem