FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 26.12.2016 do 1.1.2017

Kaj je res in kaj ni?

Lekcije 52. tedna:
Ob prehodu v novo leto se energija razjasnjuje. Bolj kristalno jasno nam je kdo smo in česa si ne želimo. Stopimo en korak dalje: česa si želimo? Kakšna oseba si želimo biti? Bodimo čim bolj natančni v opisu. Nato pa se posvetimo še načrtu kako bomo to dosegli.

Pred nami je prehod v zelo drugačno in novo energijo. V zadnjem tednu je zato zelo pomembno, da presekamo še zadnje miselne vzorce, ki nas omejujejo ali kakorkoli drugače zavirajo.

Pokukajmo na drugo stran naših misli. Bodimo radovedni kako se v drugih kulturah spopadajo s podobnimi situacijami in se iz tega nekaj naučimo. Predvsem pa ponudimo svojo roko tudi tistim, ki živijo na drugi strani sveta.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Na vrhu sveta ste! Izpolnite želje sebi in drugim! Bodite odprti, odločni in zvesti sami sebi. Odločnost vam bo prinesla dobre rezultate. Bodite ponosni na sebe.

Število življenjske poti 2
Sprejmite sebe v vsej svoji veličini, da bi lahko v njej v naslednjem letu resnično zasijali. Sledite svojim sanjam! Sledite sebi. Zelo pomembno je, ste VI.

Število življenjske poti 3
Obilo novih idej se obeta v tem tednu, zato jih vendarle kar zapisujte. Naj bodo malo hecne ali ne, za prisluhniti jim je. Najbolj čudne ideje so pravzaprav vsak izum.

Število življenjske poti 4
Kako vam lahko nekdo v vaši bližini pomaga? Opazujte osebe, ki vas obkrožajo in vam želijo dobro. Bodite odprti pomoči. Obenem seveda jo tudi ponudite.

Število življenjske poti 5
Nikamor naj se vam ne mudi. Če nekdo na vas pritiska, se vprašajte zakaj je temu tako… Vi ste gospodar svojega časa in življenja. Odločni bodite.

Število življenjske poti 6
Previdnost naj ne bo odveč. Raje dvakrat preverite, kot da bi vam bilo kasneje žal. Bodite pozorni le, da ne zapadete v strahove preteklosti. Varni ste.

Število življenjske poti 7
Spremembe, katerim ste se želeli izognit, so tu. Sedaj pa se potrudite za sebe najti nekaj dobrega. Seveda je to možno najti – ko se boste nehali pritoževati!

Število življenjske poti 8
Ko sledite sebi, ustvarjate čudeže. Potopite se v svojo resnico in bodite čudežni vi sami. Obnašajte se do sebe kot do čudeža in čudeži se bodo dogajali vam.

Število življenjske poti 9
Še zadnji dvomi lahko priplavajo na površje. Nič ne de. Pospravite jih kot staro nepotrebno navlako – ne na podstrešje, temveč v smeti. Zdaj je čas!

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !