Numerološka napoved od 26.2. do 5.3.2017

foto:pixabay.com

Vsi smo eno. Nismo si pa enotni.

Lekcije 9. tedna:
Vsak izmed nas je dragocen del Vesolja. Se znamo sami do sebe tako obnašati? Tretiramo sami sebe kot dragocenost? Vsi v sebi nosimo tako temo kot svetlobo. Prav možno pa je, da se preveč osredotočamo zgolj na eno plat.

Tako radi citiramo Sioux Indijance in govorimo: Vsi smo eno. To so bile nekoč svete besede, uporabljene zgolj med obredom. Mitakuye oyasin je nosil poseben pomen. Dandanes ga uporabljamo kar pavšalno in mnogokrat se ne zavedamo globine teh besed.

Vsi smo svetloba in vsi smo tema. Eno smo s stvarstvom, s svetlobo in s temo, torej tudi sovraštvom. Prepoznavanje vseh naših potez je ključnega pomena, da znamo razlikovati med njima. Vsak izmed nas verjame, da deluje prav, čeprav se morda moti. Mislite, da je bil Hitler mnenja, da greši?

V tem tednu bomo lažje zdravili prizadete dele sebe, zato se morebitnega občutka teme ne bojte. Pozdravite ga.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Sledite tisti poti, ki oblikuje vas kot unikat. Vedno ste del celote, zato bodite kar najbolj unikaten del. Izoblikujte sebe in sijte. Svet okoli vas bo hvaležen.

Število življenjske poti 2
Lažje se boste povezovali, zato bodite pozorni, da ne boste kar prekopirali določenih zamisli na sebe. Ohranjajte svojo individualnost. Ste polovica odnosa. Ne izgubite se.

Število življenjske poti 3
Pomembno je, da imate ventil za svojo ustvarjalnost. Seveda pa je zato potreben tudi čas. Kako bi si ga lahko vzeli več za igrivost in ustvarjalnost? Dovolite si sprostitev.

Število življenjske poti 4
Veliko smo govorili o okrepitvi naših temeljev. Kaj, če bi se pohvalili za preteklo delo na sebi? Bodite prizanesljivi do napačnih odločitev in se pohvalite za ta prave.

Število življenjske poti 5
Ste mojster trenutka, zato v tem času resnično užijte moč trenutka. Doživite sebe v vsej svoji polnosti in popolnosti. Ni omejitev, le izzivi. Stopite na stopnico višje.

Število življenjske poti 6
V vašem srčku je polno Ljubezni. Ne pozabite je izkazati tudi sebi. V tem tednu bodite nekaj časa sami s seboj. Vzemite si večer le zase in si nekaj lepega izpolnite.

Število življenjske poti 7
Počutili se boste bolj v svojem centru, zato prisluhnite notranjemu glasu. Ne zatiskajte si oči pred novo, bolj suvereno osebo, ki ste postali. Bodite ponosni nase.

Število življenjske poti 8
Veliko lažje se boste odprli sprejemanju, zato se naravnajte na pozitivne vibracije. Odprite vrata vsemu, česar si želite in ne razmišljajte o tem, česar si ne.

Število življenjske poti 9
Še posebaj se senzibilni na odtenke teme okoli vas, zato se obdajte s pozitivno energijo. Tako boste mnogim okoli sebe pomagali pri zdravljenju njihove teme.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here