Išči
Generic filters
numeroloska napoved
foto:pixabay.com

Numerološka napoved od 27.11. do 3.12.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Posvetite se svojim temeljem!

Lekcije 48. tedna: Notranji mir ne izvira iz visokega stanja na bančnem računu. Koliko finančno uspešnih oseb na robu živčnega zloma poznate? Mir pa bo tisto, po čemer bomo hrepeneli v tem času. Pravzaprav, bolje rečeno, lastno bistvo bomo želeli na nekakšen način izražati v svojem življenju. Naj ne bodo le besede naše besede – naj bodo način življenja!Mnogokrat se zgodi, da opazimo osebe, ki govorijo o sebi eno, a živijo drugo. Seveda sami sebe doživljajo tako kot se opisujejo. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo. Namesto, da komentiramo druge, se v temu času ozrimo v sebe: kaj pa mi govorimo, a ne počnemo?

Zaključujemo leto osebnostne rasti in prečiščevanja.

Ozrite se okoli sebe. Novice so polne skrivnosti, ki so prišle na plano in zagotovo se nam obeta še kakšen škandal pred koncem leta. Občutimo pa tudi že energijo leta, ki prihaja, zato lahko opazimo tudi vse več ega in pohlepa.Zadnja številka v letnici 2018 bo na plano pritegnila izzive ega, in enako velja za ta teden, saj je 48.Opazujte kako ravnate, ko se počutite ogroženi. Cilj tega časa je okrepitev naših lastnih temeljev. Ko imamo močne korenine, lahko kljubujemo največjim nevihtam, zato v tem tednu napravite načrt kako se boste okrepili fizično, psihično, čustveno in nenazadnje tudi duhovno.UGODEN ČAS ZA: – Aktivne dejavnosti (na prostem) – Izražanje svojih potreb na spoštljiv način – Umetniško udejstvovanje – Duhovno delo na sebi: doseganje in ohranitev notranjega miru

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Vaši temelji bi lahko bili zamajani. Sprejmite tovrstno dogajanje s hvaležnostjo saj vam pomaga razumeti kje potrebujete več pozornosti in osebnostne rasti.Število življenjske poti 2 Čustven teden je pred vami. Bolj kot boste sebe zatirali, krepkejše zaušnice vam bo dajalo življenje. Ne podrejajte sebe potrebam drugih. Ljubeče poskrbite za sebe.Število življenjske poti 3 Tisti deli življenja, ki bi jih lahko opisali kot kaotične, bodo nenadoma dobili več smisla. Ne trudite se (več) sebe (zaman) razložiti tistim, ki vas ne želijo razumeti.Število življenjske poti 4 Podjeten teden se vam obeta, zato zavihajte rokave že takoj v ponedeljek zjutraj. Postavite si dosegljive cilje in jih seveda krepko dvignite. Ja, le zakaj pa ne?Število življenjske poti 5 Radi vam očitajo vašo potrebo po svobodi in vam zatrjujejo, da je nekaj narobe s tem. Vse bolj boste občutljivi na takšne osebe. Iščite sebi podobne, da bi lahko bili vi.Število življenjske poti 6 Notranji mir izvira iz občutka notranje moči in suverenosti, na kateri ste letos veliko delali in dosegli. Bodite ponosni nase. Naj vam to da nov zagon ta teden!Število življenjske poti 7 Je že res, da pogovor lahko vse reši, a le in zgolj kadar se obe strani pogovarjata. Če imate občutek, da govorite steni, ne izgubljajte več svoje energije.Število življenjske poti 8 Neverjetno kreativna energija vas obdaja, ki jo usmerite v sebe in ne zgolj v uresničevanje tujih želja. Pomembno je pravo ravnovesje. Pomembni ste.Število življenjske poti 9 Ko smo odzemljeni, kot temu radi rečemo v tem času, ne moremo manifestirati saj je energije usmerjena v eter namesto v materialno realnost. Prizemljite se.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem