FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 27.3. do 2.4.2017

Stopimo ven iz Preteklosti!

Lekcije 13. tedna:
Pogled v preteklost je lahko zelo dragocen. Opazujemo lahko kje smo se slabše odločili kot bi se lahko ter kaj vse smo prerasli. Ne zapadajmo nazaj v zastarele vzorce naših miselnih navad. Pustite preteklost. To so spomini in nauki. Čas je za napredek!

Preteklost je naša mogočna učiteljica. Tako določenih napak ne ponavljamo vedno znova, ali pač? Vsi se na določenih preizkušnjah večkrat lovimo in nekajkrat podležemo skušnjavam, neodgovornosti ali površnosti. To je popolnoma človeško. Zdaj pa se iz teh napak naučimo česa si ne želimo.

Definirajte kako se ne želite počutiti in nato poiščite pot v zaželen občutek.

Ne želite določen tip ljudi okoli sebe (morda neiskren, morda preračunljiv, morda so okoli vas osebe, ki vas ne cenijo, a vseeno od vas pričakujejo uslužnost itd.)?

Definirajte občutek, ki vam ga dajejo. Se počutite manjvredne? In nato opišite občutek, ki si ga želite. Prikličite si v spomin dogodek, ki je bil, … kako ste se počutili? Kdo je bil ob vas in kako se je obnašal/a?

Iščite tak tip ljudi.


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Zaradi nihanja energije je možen občutek negotovosti. Sprejmite sebe in sprejmite druge. Kako boste najbolj udobno jadrali en ob drugem? Kaj pa je najbolj produktivno? Zaznajte razliko.

Število življenjske poti 2
Kdaj ste nazadnje ljubeče razvajali sebe? Vzemite si čas za sebe in potrudite se ob tem ne imeti slabe vesti. Sprejmite kompliment in pozornost, ne da bi načrtovali kako ju boste povrnili.

Število življenjske poti 3
Izjemno dober teden za izpopolnjevanje lastnega znanja in sposobnosti. Opazujte v čem uživate ter razmislite kako bi lahko znanje tega izpopolnili ali se o zadevi bolj pozanimali.

Število življenjske poti 4
Zrno na zrno pogača, pravijo. Prepoznajte drobna zrna, torej dejavnosti, s katerimi vedno znova okrepite svojo samozavest. Zdaj je čas, da nehate zgolj razmišljati; temveč: Delujte!

Število življenjske poti 5
Ste osebe, ki zelo razumejo kako oklepanje dobesedno duši. Sedaj lahko okolici pomagate razumeti, da življenje diha in se spreminja. Zdaj je čas, da odidete, če tako vi sami čutite.

Število življenjske poti 6
Okrepljen občutek lastne vrednosti bo prisoten ta teden, zato se bolj pogumno odločajte za korake, ki zahtevajo odločnost. Zdaj je čas ta nov začetek in za vaš novi, izpopolnjeni jaz.

Število življenjske poti 7
Sprejmite nasvet nekoga, ki vam je blizu. Ni potrebno ubogati, a vzemite v razmislek drugačno mnenje ter argumente. Morda pa le še ne veste vsega. Bodite pozorni na skrite podrobnosti.

Število življenjske poti 8
Ko stojite v svoji polni moči se vas neverjetna sreča drži. Spomnite se teh trenutkov in naj vam pomagajo spremeniti energetski tok vaših dni, če se v tem hipu ne zdi, da ste na vrhu sveta.

Število življenjske poti 9
Prav možno je, da boste trmasti ta teden. Zlahka boste pogrevali preteklost, pa naj gre za zamere ali uspehe. Občutek krivde naj bo usmeritev v učenje in ne v sabotiranje lastnega potenciala.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !