Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved od 27.3. do 2.4.2017

numeroloska napoved
foto:pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Stopimo ven iz Preteklosti!

Lekcije 13. tedna: Pogled v preteklost je lahko zelo dragocen. Opazujemo lahko kje smo se slabše odločili kot bi se lahko ter kaj vse smo prerasli. Ne zapadajmo nazaj v zastarele vzorce naših miselnih navad. Pustite preteklost. To so spomini in nauki. Čas je za napredek!Preteklost je naša mogočna učiteljica. Tako določenih napak ne ponavljamo vedno znova, ali pač? Vsi se na določenih preizkušnjah večkrat lovimo in nekajkrat podležemo skušnjavam, neodgovornosti ali površnosti. To je popolnoma človeško. Zdaj pa se iz teh napak naučimo česa si ne želimo.Definirajte kako se ne želite počutiti in nato poiščite pot v zaželen občutek.Ne želite določen tip ljudi okoli sebe (morda neiskren, morda preračunljiv, morda so okoli vas osebe, ki vas ne cenijo, a vseeno od vas pričakujejo uslužnost itd.)?Definirajte občutek, ki vam ga dajejo. Se počutite manjvredne? In nato opišite občutek, ki si ga želite. Prikličite si v spomin dogodek, ki je bil, … kako ste se počutili? Kdo je bil ob vas in kako se je obnašal/a?Iščite tak tip ljudi.
Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Zaradi nihanja energije je možen občutek negotovosti. Sprejmite sebe in sprejmite druge. Kako boste najbolj udobno jadrali en ob drugem? Kaj pa je najbolj produktivno? Zaznajte razliko.
Mogoče te zanima  Ljubezen se začne pri nas samih
Število življenjske poti 2 Kdaj ste nazadnje ljubeče razvajali sebe? Vzemite si čas za sebe in potrudite se ob tem ne imeti slabe vesti. Sprejmite kompliment in pozornost, ne da bi načrtovali kako ju boste povrnili.Število življenjske poti 3 Izjemno dober teden za izpopolnjevanje lastnega znanja in sposobnosti. Opazujte v čem uživate ter razmislite kako bi lahko znanje tega izpopolnili ali se o zadevi bolj pozanimali.Število življenjske poti 4 Zrno na zrno pogača, pravijo. Prepoznajte drobna zrna, torej dejavnosti, s katerimi vedno znova okrepite svojo samozavest. Zdaj je čas, da nehate zgolj razmišljati; temveč: Delujte!Število življenjske poti 5 Ste osebe, ki zelo razumejo kako oklepanje dobesedno duši. Sedaj lahko okolici pomagate razumeti, da življenje diha in se spreminja. Zdaj je čas, da odidete, če tako vi sami čutite.Število življenjske poti 6 Okrepljen občutek lastne vrednosti bo prisoten ta teden, zato se bolj pogumno odločajte za korake, ki zahtevajo odločnost. Zdaj je čas ta nov začetek in za vaš novi, izpopolnjeni jaz.Število življenjske poti 7 Sprejmite nasvet nekoga, ki vam je blizu. Ni potrebno ubogati, a vzemite v razmislek drugačno mnenje ter argumente. Morda pa le še ne veste vsega. Bodite pozorni na skrite podrobnosti.Število življenjske poti 8 Ko stojite v svoji polni moči se vas neverjetna sreča drži. Spomnite se teh trenutkov in naj vam pomagajo spremeniti energetski tok vaših dni, če se v tem hipu ne zdi, da ste na vrhu sveta.Število življenjske poti 9 Prav možno je, da boste trmasti ta teden. Zlahka boste pogrevali preteklost, pa naj gre za zamere ali uspehe. Občutek krivde naj bo usmeritev v učenje in ne v sabotiranje lastnega potenciala.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 3. 6. 2021
NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem