Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved od 27.5. do 2.6.2019: Mojster sebe

foto:pexels.com
Oglas

Lahko ste le Mojster sebe, zato ne imitirajte drugih!

Lekcije 22. tedna: Vsak izmed nas se je rodil, da bi postal najboljša verzija sebe kot človeka. Seveda se poti doseganja zrelosti razlikujejo: kakšna je vaša? Odgovori se ne skrivajo vedno v knjigah in duhovnih praksah. Najbolj globoki se nahajajo v naših lastnih izkušnjah, redko v teoriji. Doživite Življenje. Doživite sebe.Včasih se srečamo za katere se zdi, da nas bolj poznajo kot se sami. Morda pa gre za to, da imajo podobno izkušnjo za seboj in so presegli lekcijo, ki jo je nosila ter nas za to lahko toliko bolj razumejo?Energija tega tedna nas bo vedno znova preko nenavadnih dogodkov, povezanih s preteklostjo in možno tudi vašimi starši ali predniki, opominjala, da ste sebi lastna oseba in unikat. Niste dolžni živeti sanj vaših staršev. Pravzaprav je zelo malo tistega, kar ste ”dolžni” početi. V šali včasih rečemo: ”samo umreti je treba”.V tem času preglejte svoj lasten napredek od leta 2012 do danes. Kako bi opisali spremembe okoli vas in znotraj vas? Bi rekli, da so se vaši odzivi na boleče situacije, na strah in vse, nad čimer nimate kontrole, spremenil?Življenje vedno diha, raste in se razvija. Nikoli ne gre nazaj, zato ne plavajte proti toku nazaj v preteklost, ampak gradite prihodnost. Izbire in odločitve tega tedna bodo trajne, zato jih izbirajte s preudarkom, s srcem in z razumom.VPRAŠANJA V POMOČ Kdo ste nekoč bili? Kdo vas navdihuje, kdo je vaš idol? Koliko stopnic vam manjka do nivoja te osebe? Kako jih boste prehodili? Določite prvi korak in se ga lotite še ta teden!
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 31. 7. 2021
UGODEN ČAS ZA Pogovor s starši Učenje od starejših Duhovno delo na sebi Gradbena dela

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Čeprav ste dinamična oseba, vas bodo nihanja presenetila. Namen? Ste inovator. Je možno, da ste prenehali premikati meje možnega v vašem življenju?Število življenjske poti 2 Idealno obdobje za pričetek nove resne zveze ali pa poglobitev obstoječe. V obeh primerih bi se lahko pojavil strah pred izgubo ali pa strah pred nepoznanim.Število življenjske poti 3 Ne vzemite vsake izrečene besede preveč resno. Ne oklepajte se podrobnosti, ki morda niti niso najbolj pomembne ta hip. Sami sebi priznajte resnico o sebi.Število življenjske poti 4 Vaše sposobnosti manifestiranja so okrepljene ta teden. Bodite pozorni na misli ter energijo, ki jo oddajate. Izhajate iz ljubezni in zaupanje. Strah vas je lahko kdaj drugič!Število življenjske poti 5 Teden sprejemanja in žetve! Na čemu dalj časa delate (osebnostno delo), pa se nikakor ne zdi, da bis e premaknili? Opazujte življenje ta teden, presenetilo vas bo.Število življenjske poti 6 Navdal vas bo občutek poguma, zato ga izkoristite za tiste korake, kateri so vas še leto nazaj navdali s strahom. Kako ste lahko bolj Vi, ne glede na ljudi okoli vas?Število življenjske poti 7 Ne zapirajte se v sebe. Dogodki, ki vas spravljajo iz balansa so tu zato, da bi vas spodbudili, da se odprete in pogovorite z nekom. Ugoden čas za povezovanje.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 4. 7. 2021
Število življenjske poti 8 Sreča se vas drži in pa bolj bujna domišljija. Ustvarjajte in dovolite si več igrivosti. Svoje cilje postavite višje in se ob tem zabavajte. Družite se z mlajšimi.Število življenjske poti 9 Razumete naravni cikle življenja, a kaj ko bi si želeli svojim ljubim osebam odvzeti njihovo bolečino, zato ste mnogokrat spužva. Zdaj je čas za vaš počitek!NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem