FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 27.6. do 3.7.2016

Akcija!

Lekcije 26. tedna:
Vsak, še tako dober namen ali načrt ni vreden počenega groša, če se ga ne lotimo.

Naša zagnanost je mnogokrat pokazatelj naših resnih (ali malo manj) namenov. Za kaj bi se potrudili 100% in na katerih področjih ali obveznostih delujete zelo medlo? Bi dejali, da dajete vse od sebe?

Energija se končno premika bolj učinkovito. Ali vsaj tako se zdi. Lažje se osredotočamo in trezneje razmišljamo. Julij je tu, razum je prebujen. Bodimo pazljivi, da preveč ne analiziramo vsake misli.

Vsaka misel, ki nam prekriža pot ni preroška. V mesecu juliju je možno, da bomo preveč resno jemali stvari. Uporabimo energijo tega tedna za delovanje. Akcija je potrebna. Dajte vse od sebe za vse tisto, kjer celostnega sebe želite občutiti – ne glede ali gre za odnos, posel, zdravo navado… Dajte vse od sebe. Splačalo se bo!

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vi ste edini, ki se boste preko občutka zaključevanja spreminjali. Kaj se je končalo? Preudarite kako ste sami prispevali k temu. Nato namenite svojo energijo novostim.

Število življenjske poti 2
Prosim, izkoristite energijo tega tedna za nove projekte, korak naprej in vse, kar vam osebno nudi več neodvisnosti – na vseh področjih. Vaš čas je prišel. Zdaj pa naprej.

Število življenjske poti 3
Povežite se z novimi osebami, energijami ter projekti. Sprejmite pomoč in nasvet, a ohranjajte svojo lastno (novo) smer. Naj se vam nikamor ne mudi. Uživajte v procesu.

Število življenjske poti 4
Ustvarjalna energija vas obdaja. Premaknite svoje meje, zamisli in način delovanja. Odstrite zavese z zaprašenih starih navad. Spustite sonce noter. Čas je za prenovo.

Število življenjske poti 5
Si želite korenite spremembe in več svežine? Čim bolj natančno se opredelite in nato na temu delajte. Vztrajajte. Ne bo se hitro in zlahka premaknilo, zato ne obupajte.

Število življenjske poti 6
Mnogo bolj lahkotno se boste soočali z izzivi, ki so vas še nedavno tega obremenjevali. Uporabite to energijo tudi za zastarele miselne vzorce, ki vas spremljajo iz otroštva.

Število življenjske poti 7
Čustva bodo glasnejša in um jih bo želel spraviti v red. Ko čustvom dovolimo prosto pot, se energija sprosti in zadiha. Lažji se boste počutili. Dovolite si občutiti. Vse.

Število življenjske poti 8
Bolj trezno in jasno boste razmišljali. Uporabite energijo tega tedna, da bi dobesedno spolirali svoje odločitve, projekte in zadano. Lahko se dvignete med ‘popolne’ zdaj.

Število življenjske poti 9
Ne omahujte in ne čakajte na boljše ase. Uporabite, kar imate in delujte zdaj! In to na polno – čisto po domače povem. Energija čudežnosti vas obdaja. Ne zamudite je!

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !