FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 28.11. do 4.12.2016

Delujmo kot eno!

Lekcije 48. tedna:
Sanje nam ne bodo padle v naročje brez vsaj malo vloženega truda in predanosti. V tem tednu se učimo razlikovati kaj je res pomembno in kaj nas naš Ego prepričuje, da potrebujemo. Delajmo na naši lastni dragocenosti – ne vrednosti, saj le-ta lahko preide v negativno stanje (tako kot stanje na bančnem računu).

Vsak izmed nas ima svojo prav unikatno pot, ki se prepleta s celotnim človeštvom, Nič manj niste pomembni kot izumitelji ali slavne osebnosti. Vemo, da je vsak posameznik del celote. Vsi smo eno človeštvo – ne glede na barvo kože, stopnjo izobrazbe, spol, premoženje itd.

V temu času je globalna zavest na preizkušnji. Bomo znali slediti Resnici in Ljubezni, ali bomo zapadali v strah, presojanje in negativna čustva? Izzivi ne bodo preprosti. Zato pa se bomo lahko veliko dobrega naučili.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Oglasili se bodo strahovi in občutek izgube iz preteklosti. Obrnite glavo. To je vse, kar je potrebno. Preusmerite pozornost naprej v prihodnost. Ne hodite vzvratno.

Število življenjske poti 2
Možna so nihanja v razpoloženju, zaradi katerih boste opazili, da vam v resnici do marsičesa in marsikoga ni več tako zelo kot še nedavno tega. Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 3
Ko pogledamo globoko v sebe, opazimo resnice, ki so nam bile prej morda celo nepojmljive. Sprejmite tudi tisto, kar se zdi nelogično ali negativno. Nato spremenite.

Število življenjske poti 4
Ne utapljajte se v dvomih, ampak posezite po zvezdah! Zakaj bi bilo karkoli v resnici nedosegljivo? Pomembno je, da zaupate v sebe VI in svet vam bo sledil.

Število življenjske poti 5
Predvsem za vas velja, da je potrebna odločnost in aktivnost. Ne odlašajte več ter ne prelagajte na druge, kar lahko storite sami. Dovolj je omahovanja. Delujte!

Število življenjske poti 6
Spustite preteklost in vaše predstave kako naj bi nekaj bilo, ali ne. Stvari so takšne kot so sedaj. Spomini so zgolj misli. Danes je čas za nove cilje in vizije, ne spomine.

Število življenjske poti 7
Kako lahko najbolj učinkovito in obenem kvalitetno dosežete svoje cilje? Opazujte katera pot prinaša napredek, katera pa prej kot ne ”pogreto župco”.

Število življenjske poti 8
Veste, ni potrebno, da ste za vse sami. Pomoč je na poti – jo boste znali sprejeti? Opazite osebe okoli vas, ki jih je mar. Poskrbljeno je za vas – sprejmite torej.

Število življenjske poti 9
Ustvarjalno se lotite dolgočasnih nalog in rezultati bodo mnogo bolj zabavni. Ne dovolite tuji slabi volji, da bi vplivala na vas. Glavo gor in nasmeh na usta!

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !