FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 29.2. do 6.3.2016

Vzemi si čas za sebe.

Lekcije 9. tedna:
Je ostalo karkoli neizrečenega?
Si je potrebno še kaj priznati ali sprejeti?
Kaj dobrega smo le s težavo sprejeli v februarju (ali smo sprejeli?)?
Katere besede so nas prizadele in katere smo zadržali v sebi, da mi ne bi nekoga prizadeli? Smo s tem, da smo molčali morda prizadeli sebe?

Deveti teden leta nas bo opomnil, da obstajajo trenutki, ko je prav, da se ustavimo ter predahnemo. Kadar smo vpeti v kolesje obveznosti, si redko res dovolimo sprostiti in sprejeti dobro za sebe, saj smo z mislimi že pri naslednji nalogi. Naj nam v tem tednu ne zmanjka časa za sebe in svoje potrebe.

Kdaj ste na zadnje razvajali sebe s tistim, kar vas najbolj veseli?

Prehod v mesec marec naj bo nežen opomnik, da smo varni in popolni točno taki kot smo v tem trenutku.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Prejšnji teden ste zapirali vrata; zato me zanima: kako se počutite? Čim večkrat se opazujte in ne sodite, zgolj zaznajte svoje občutke. Vse, kar čutite je prav, da čutite.

Število življenjske poti 2
Ne trudite se zajezditi občutkov ali misli. Ravno obratno; spregovorite. Vadite pred ogledalom, če je potrebno. Po domače: ne tlačite več v sebe, ampak dajte ven iz sebe.

Število življenjske poti 3
Enkraten teden za barvitost in zdravljenje preko radosti. Počnite, kar vas osrečuje. Da, danes, jutri in celoten teden. Smeh je najboljše zdravilo. Privoščite si ga v izobilju.

Število življenjske poti 4
Previdnost je dobrodošla sopotnica, a naj ne preraste v nerazumno paniko. Vprašajte se: je res tako hudo ali resno? Zdravite jedro težav, ne stranskih učinkov. Delujte kljub strahu.

Število življenjske poti 5
Nepričakovana sprememba ali zamisel lahko prinese val svobode in občutka, da ste lahko (znova) globoko zadihali. Naj pripomore k zdravljenju potrebe po begu in odmiku.

Število življenjske poti 6
Kaj ni čas, da se objamete in si poveste, da je ve v redu? Morda pa le ni tako hudo kot se pravzaprav bojite, da je? ta teden ponuja občutek varnosti – sprejmite ga. Varni ste.

Število življenjske poti 7
Razum si bo želel potrditve in miselne hrane, a težje boste dalj časa skoncentrirani. Dovolite si občutiti, ne glede na to kaj pravzaprav čutite. Dovolite se presenetiti. Odprite srce.

Število življenjske poti 8
Delajte na lastni dragocenosti. Naj gre vsaka sled nizke lastne vrednosti v koš za smeti. Ne odprite se obilju, sprejmite ga. Vdihujte Ljubezen, obilje in srečo. Izdihujte svojo Luč.

Število življenjske poti 9
Počutili se boste dobro v svoji koži. Izkoristite ta teden za delo na osebnosti in duhovni rasti. Katere rane še niso zaceljene? Posvetite se jim v tem času z Ljubeznijo. Objem.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !