NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 3.10. do 12.10.2016

Čas je za nove temelje

Lekcije 40. tedna:
Opazujmo kvaliteto naših odločitev.
Kam vodijo? Na čemu gradimo svoje življenje? Opazujmo v kolikšni meri bi dejali, da smo korektni ter v lastni integriteti, tudi kadar smo pod stresom in prizadeti. Se vam zdi, da ste lahko maščevalni, ker se vam je zgodila krivica?

Se zavedamo, da je to začarani krog teme in ne svetlobe?

40. teden leta nas opozarja na vrline kot je pošteno delo, resnica ter korektnost. Ne glede na okoliščine, samo mi izbiramo ali bomo pravični in pošteni ali ne. Nihče nas ne more prisiliti v ničesar. Se zavedamo, da je veliko, kar počnemo pravzaprav laž – a se nam morda zdi, da smo do tega upravičeni?

Kam so se izgubile tiste prave vrline?

Poiščimo jih znotraj sebe in ne stokajmo, da jih ni v drugih!

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Spremembe se obetajo. Niste še končali. Možno je, da boste prav presenečeni kaj vse se znotraj vas skriva. Prisluhnite sebi in bodite spontani. Prepustite se toku.

Število življenjske poti 2
Čustva se bodo okrepila, kar lahko pomeni tudi večjo ranljivost. Opazujte – nekaj iz preteklosti se vedno znova pojavlja. Je povezano s strahom ali zaupanjem?

Število življenjske poti 3
Resnica je ena, ni pa vedno med ljudmi enotna. Lekcije prepoznavanja resnice, tako svoje kot tuje, so tu. Opazujte kaj pomeni vam določena beseda in kaj drugim.

Število življenjske poti 4
Bodite aktivni! Ne zamudite energije tega tedna. Ne odlašajte. Zaupajte v sebe. Vse, kar potrebujete biti, ste. Ničesar vam ne manjka. Zaupajte v sebe in gremo!

Število življenjske poti 5
Morda bo občutek ujetosti močnejši. Nečesa še vedno niste predelali, zato vas sama energija usmerja retrogradno, namesto, da bi hiteli v prihodnost. Opazujte se.

Število življenjske poti 6
Zberite pogum in se podajte na popolnoma novo pot. Ne stokajte, da ni časa, denarja, ljubezni; ampak nekaj storite v produktivni smeri. Ne iščite tam, kjer ni.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite mnenju drugih ter podajte svojega. Vaše izkušnje ter znanje se bodo izkazale za zelo dragocene. Podelite jih. Učite. Bodite to, kar ste. Učitelj.

Število življenjske poti 8
Zaupajte notranjemu otroku in mu sledite. Dovolj je bilo dvomov in omahovanja. Domišljija naj bo vaša najboljša prijateljica v tem tednu. Sreča se vas drži.

Število življenjske poti 9
Temelji so pomembni, zato se v tem času posvetite lastnemu zdravljenju, in ne pomoči drugim. Ohranite svoj fokus in sprejemajte. Nekaj lepega vas čaka.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !