FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 3.4. do 9.4.2017

Čokolada & skušnjave!

Lekcije 14. tedna:
Skušnjave niso vedno slabe. Pravzaprav nam lahko pomagajo prepoznati s čim smo nezadovoljni. So opozorila. Kadar smo v popolnosti zadovoljni, nas ne mika nekaj več ali nekaj drugačnega. Opazujmo po čem se nam cedijo sline ta teden in prepoznavajmo to kot smernice.

Čokolada je lahko izraz naklonjenosti, ko je podarjena; lahko pa jo okrivimo za nosilko (preveč) kalorij in je kot take ne maramo. Vse v življenju je lahko pozitivno ali pa naš izgovor – seveda lahko jemo čokolado in nam obleke ne bodo nenadoma premajhne, če bomo to počeli zmerno.

Rdeča nit tedna: kaj pa če nam je dolgčas in ‘zmerno’ ni več dovolj dobro?

Potem uravnovesimo. Pojejmo čokolado in se gibajmo. Vedno se najde pot. Poiščite konstruktivno pot in ne zgolj nov izgovor, kako bi se ognili tistemu, kar vam morda ne diši.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Skušnjave se bodo pojavile na čustvenem področju. Ne hudujte se na sebe, če se zalotite pri načinu razmišljanja, ki ga družbene norme ne odobravajo. Raje poiščite razlog.

Število življenjske poti 2
Včasih bi prijalo prikriviti lastno resnico ali pripoved dogodkov. Tako se zdi, da smo ubili dve muhi na en mah: ne lažemo drugim (ampak sebi) in izognemo se odgovornosti.

Število življenjske poti 3
Neustrašne ter zdi se nepremagljive osebe. Presenečeni bi bili kolikokrat morajo premagati strah in tremo, da storijo določen korak. Bodite jim podobni – premagajte strah.

Število življenjske poti 4
Ste predana oseba, ki nerada vrže puško v koruzo. Veste, ni dosežek obdržati gnilo jabolko. Zberite pogum, spustite vse, kar jemlje vašo energijo ter posezite po zdravem jabolku.

Število življenjske poti 5
So trenutki, ko je prav, da vztrajamo in so točke v življenju, ko je prav, da potegnemo črto in na novo pričnemo. Odločitev je vedno zgolj naša. Kaj vas osebno polni z radostjo? To izberite.

Število življenjske poti 6
Pogovorite se. Predvsem sami s seboj. Naj ne bo pomembno kaj si drugi mislijo in pričakujejo ter podobno. Pomembno naj bo kaj vi čutite, pogrešate, česa si želite in kdo, pravzaprav, ste.

Število življenjske poti 7
Ne jemljite preveč resno določene ovire s katerimi se soočate. Veliko bo odvisno od vašega lastnega pristopa, ki bo tako močneje pozitiven ali pa bolj temnogled kot sicer. Naravnajte se na +.

Število življenjske poti 8
Zdrava kmečka pamet bo najbolje izbirala v tem hipu. Odločajte se po dolgoročnem učinku. Kako bo tole vplivalo na osebo, ki bom čez 10, 20 let? Izbirajte zrelo in odgovorno.

Število življenjske poti 9
Val svežine je mnogokrat vse kar potrebujemo. Globok vdih in sprostitev. Ko smo v krču ali, ko se nam mudi, energija ne teče kot bi mogla. Zato: vzemite si čas samo za sebe te dni.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !