Išči
Generic filters
numeroloska
foto:pixabay.com

Numerološka napoved od 3.7. do 9.7.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Zaupaj vase človek!

Lekcije 27. tedna: Zagotovo nam ne more vse uspeti v prvem poskusu. Če bi obupali prvič, ko nam ni uspelo ponesti hrane na žlici v usta, bi še danes pili mleko po steklenički. Ko nam nekaj ne uspe, ne pomeni nujno, da nam ni namenjeno. Morda pomeni zgolj, da potrebujemo več vaje. Da, tako preprosto je to.Vse prevečkrat prehitro vržemo pušk v koruzo, češ ˝ni mi namenjeno˝. Včasih lahko ta stavek postane naravnost izgovor: ˝če mi je namenjeno, se bo že izpeljalo (samo od sebe)˝. To je že res za veliko situacij, ne pa za vse. Shujšali ne boste samo zato, ker vam je namenjeno, medtem se boste pa basali s hrano in poležavali.V temu tednu bomo lažje uporabili zdravo kmečko pamet tudi v situacijah, kjer sta naša intucija in zaloga izgovorov glasna.

Kaj vam prinaša ta teden glede na vaše število življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Zdaj je čas, da ste aktivni in odzivni. Izbirajte tiste poti, ki prinašajo napredek na že obstoječih zadevah in obenem raziskujte nepoznano. Več moči in energije boste imeli.Število življenjske poti 2 Primeren čas za povezovanje in pogovor. Lažje boste izrazili svoje stališče tistim, ki ga ne delijo z vami. Učinek ne bo takoj viden, zato ne obupajte prehitro. Pogovorite se.Število življenjske poti 3 Posvetite se svojim najbolj ranljivim mislim. Včasih se zdi, da bi nas lahko kar pokončalo, če bi se nam zgodilo – v tem času presezite tovrstna razmišljanja. Močni ste!Število življenjske poti 4 Primeren čas za več fizične aktivnosti in bolj zdravo življenje. Vadba se bo tudi hiteje opazila na vaši postavi, zato v tem času ne lenarite. Možno je, da se bo sproži dvom.Število življenjske poti 5 Spremembe so dih Življenja za vas, zato se jim prepustite, a ne dovolite, da bi vas odneslo prehitro stran od oseb (situacij), ki so za vas pomembne. Ne bezite, spremenite se!Število življenjske poti 6 Kdaj ste nazadnje resnično prisluhnili svojemu srčku? V tem tednu bo želel preko zanimivih misli spregovoriti. Morda se ne boste prepoznali a vseeno, prisluhnite sebi.Število življenjske poti 7 Fantastično obdobje za osebnostno rast in delo na sebi, zato omejite substance, ki vas lahko pri tem ovirajo. Razstrupljevanje telesa in uma je najboljša izbira za ta čas.Število življenjske poti 8 Pred vami je teden manifestiranja. Bodite pozorni o čem razmišljate, saj vesolje vam bo ustreglo. Postavite si močne in visoke cilje, nato pa zaupajte in bodite aktivni. Gremo!Število življenjske poti 9 Zdravljenje se vedno odvija na vseh nivojih, ali pa se slej kot prej znova soočamo z določeno bolečino. Katera področja zanemarjate ali premalo upoštevate? Objemite se.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem