Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Numerološka napoved od 3.9. do 9.9.2018

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Čustveno zdravljenje in nova obzorja pred nami.

Lekcije 36. tedna: Sočutje je ena največjih lekcij človeštva. Mnogokrat govorimo, da si vsi zaslužijo sočutje, a kaj hitro v praksi obsojamo in smo vse prej kot strpni. Vse bolj ostre izjave na socialnih medijih in vsakodnevnih pogovorih definitivno ne izražajo razumevanja ali empatije.Lahko je sočustvovati z nam dragimi osebami. Znate biti sočutni do tistih, za katere menite, da si sočutja ne zaslužijo? To je pravi pomen globine sočutja.Sočutje ni odobravanje. Prav tako razumevanje ni odobravanje. Lahko razumemo, da je otrok vendarle otrok in razumemo njegova dejanja kot otročja in mu ravno z neodobravanjem sporočamo, da dejanje ni v redu. Dejanje ali otrok?Strokovnjaki vzgoje opozarjajo, da komentiramo dejanje in ne osebe. Mnogi smo bili vzgojeni ravno obratno: ker nismo pridni, smo slabi. nikoli dovolj dobri.Tako kot otroka vzgojimo, lahko kot odrasli sebe prevzgojimo. Sebe. Ne tašče. Ali pa šefa. Ali soseda. Do njih bodimo pa sočutni in razumimo, da so na svoji poti na točno določenem koraku sedaj in, da ta pot ni zapisana v kamen. Morda pa se spremenijo, morda ne. Če bodo potrebovali pomoč, jim jo bomo ponudili. Za zdaj pa delajmo na sebi.

ZDRAVLJENJE ČUSTEV PREKO ZDRAVLJENJA PRETEKLOSTI

Vzemite si čas za sebe. Pogovorite se z osebami, ki so bile ob vas v vaših najbolj težkih trenutkih. Povedale vam bodo, da danes niste več tista, ista oseba. Ko smo globoko prizadeti težko procesiramo in najbolj potrebujemo varnost ter ljubečnost okolice. Sčasoma se okrepimo. Bolečina ostaja, ni pa več uničujoča. Zmoremo nasmeh, zmoremo smeh. In so trenutki, ko napoči pravi čas, da pogledamo bolečini globoko v oči, da bi jo ozdravili.Rana, ki so jo zaščitili z obližem, potrebuje dalj časa za zdravljenje kot tista, ki ni povita. September je ugoden čas za odvijanje ran. Zaupajte v sebe, da niste več tista oseba, ki je bila tako zelo prizadeta, da je potrebovala povoj. Povoj je lahko tudi odvisnost, depresija, odmikanje od ljudi, beg … različni povoji obstajajo.

9.9. JE VAŠ DAN

Nedelja naj bo vaša! To bo dan, ko bomo lažje prepoznali povoje, ki smo si jih sami namestili in tisti, v katere nas je ovila okolica.KAKŠNA OSEBA BI SI ŽELELI BITI? Morda bi to vprašanje preoblikovali v: kako se bom v tem tednu potrudil/a sebe prevzgojiti v to osebo?VPRAŠANJA V POMOČ: Kdaj ste bili srečni? Kaj je značilno za ta čas? Kako ste lahko bolj srečni brez razloga vsak trenutek? Ste zaljubljeni v svoje bitje? Ste navdušeni nad življenjem? Kako bi to lahko bili? Kaj potrebujete pozdraviti?UGODEN ČAS ZA: Pogovor z osebami iz preteklosti Zdravljenje čustvenih ran Alternativne oblike zdravljenja (Reiki, Theta itd) Povezovanje z višjim jazom Meditacijo

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Korak naprej se prične z izbiro. Izbirajte. Ne spite več v lastnem življenju. Razmislite te dni: kje in kako ste nekoliko zaspali? Kje že dolgo ni aktivnosti?Število življenjske poti 2 Pogovor s pozitivno osebo bi lahko bil ključnega pomena. Ne iščite podpore in kvalitetnega nasveta pri osebah, ki niso zmožne sočutja. Ga pač niso.Število življenjske poti 3 Veste, prav možno je, da se bo prebudila iskrica med vami in nekom iz preteklosti ali iz sfere prijateljev. Obeta se vam ustvarjalen teden. Uživajte!Število življenjske poti 4 Postavite nove trde temelje, da bi se lahko ozrli v svoje globine. Kaj to pomeni? Prepoznajte, da ste močni in popolnoma sposobni za ta korak.Število življenjske poti 5 Bodite pozorni, da ne ravnate preveč impulzivno. V tem tednu bi vas lahko dobesedno odneslo. Raje bodite fizično aktivni in tako ventilirajte.Število življenjske poti 6 Stara čustva bi se lahko prebudila, tako ljubezen kot tudi strah pred izgubo. Sebe ne boste nikoli izgubili. Če razmišljate o zaključku odnosa, uporabite to energijo.Število življenjske poti 7 Vedno lahko spremenimo način razmišljanja, tega se zelo zavedate. Bi nemara nekomu v svoji bližini lahko pomagali pri tem? Ste rojeni učitelj…Število življenjske poti 8 Poslednji test sprejemanje uspeha letošnjega leta je tu. V tem času lahko dosežete intenziven preboj na področju posla, obilja in no, sebe.Število življenjske poti 9 Bodite še posebno prijazni in sočutni do sebe te oseb vaši bližini. veste, njim se včasih zdi, da ste bolj razumevajoči do popolnih ujcev, kot do njih,NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem