Išči
Generic filters
Previous
Next

Numerološka napoved od 30.1. do 5.2.2017

numeroloskanapoved
foto:pixabay.com
Oglas

Razmahnite svoja krila in poletite!

Lekcije 5. tedna: Sprememba je del življenja. Vse prevečkrat pa se na njih odzivamo, namesto, da bi jih sami usmerjali. Sprejmite novitete in jih implementirajte na način kot si vi želite. Naj bodo spremembe tako ali drugače za vas dobre.Obstajajo trenutki, ko se lažje ‘odtaknemo’ iz situacij, v katerih se počutimo ujete ali nemočne. V tem tednu bomo lažje spremenili svoj pogled na težave, se jih morda celo bolj lahkotno lotevali. Ko nas nekaj skrbi, si nakopljemo zraven še glavobol, po katerem nobene potrebe ni.Lažje se bomo sprostili in spremenili. Izkoristimo to energijo tudi za prebujanje strasti in uživanje v iskrici življenja. Kako ste lahko bolj prisotni v trenutku? Kako lahko bolj uživate v trenutku?Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Postavite svoj srček na prvo mesto in vsi odgovori bodo kristalno jasni. Nobenega dvoma več ne bo po kateri poti boste prišli do uresničitve svojih sanj.Število življenjske poti 2 Okolica ne more brati vaših misli in želja, niti ni njihova naloga, da bi jih ugibali; zato z besedo na dan. Možno je, da boste nekoliko preveč komplicirali.Število življenjske poti 3 Morda se počutite prešibke, da bi bili dovolj vplivni. Morda pa se je to spremenilo, a tega zgolj niste opazili? Vsak posameznik je pomemben, tudi vi.Število življenjske poti 4 Dokončajte eno stvar, preden se lotite druge. Bodite dosledni in obenem spontani. Tako boste lažje opazili ali se nemara nečesa ne oklepate (izgovora?).
Mogoče te zanima  Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej
Število življenjske poti 5 Pred vami je teden vihrave energije, zato se ne čudite, če boste imeli nemiren spanec. Bodite pozorni, da niste preveč impulzivni ali celo malo uporniški.Število življenjske poti 6 Čustva bodo v ospredju. Pogovorite se predvsem o tistih občutkih, ki jih sicer raje zadržite za sebe. Spregovorite kljub strahu. Nekdo vam bo pomagal.Število življenjske poti 7 Dovolite igrivosti na plano. Bi dejali, da včasih življenje jemljete preveč resno? No, sedaj ga boste lažje malo popestrili. Bodite znova tri leta stari! In uživajte!Število življenjske poti 8 Drevo, ki ima močne korenine, lahko svoje veje razširi do nepredstavljive razsežnosti. Okrepite temelje sebe in svoje notranje moči, da bi lahko bili neomejeni.Število življenjske poti 9 Ne oklepajte se prav ničesar, niti misli. Naj tok življenja pokaže kje so potrebne spremembe in zakaj. Prepustite se toku, a prej sami izberite reko.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem