Numerološka napoved od 30.5. do 5.6.2016

foto:parablevisions.com

Bodi Mojster sebe!

Lekcije 22. tedna:
Občutek varnosti in stabilnosti nosimo v sebi. Nihče drug nam ga v resnici ne more podariti. Okolica nam lahko olajša strah, ne more ga pa pozdraviti. Sami se moramo soočiti s svojimi demoni in v tem času bomo močnejši.

Pomembno je zavedanje katere osebe, situacije, navade, načini razmišljanja in stil življenja nas krepi. Kaj vam daje moč? Špinača? Meditacija? Dosežek? Vi sami ali ‘priznanje druge osebe’?

Notranja moč je občutek v srcu. Sami jo krepimo in občasno tudi izgubimo. Postavimo se v občutek nepremagljivosti. Poravnajmo se z vibracijami notranjega miru in suverenosti.

V tem tednu bomo testirani ali to, kar govorimo tudi živimo. Lahko bomo razločno občutili kaj in kdo nas krepi ter seveda, morda šibi.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Spremembe se vam obetajo. Česar se boste oklepali, boste izgubili. Razlikujte med vztrajanjem in rigidnostjo. Uveljavljanje vaše volje nima mesta v tem tednu.

Število življenjske poti 2
Pred vami je dober teden za povezovanje, ki bo ugodno vplival na odnose. Če so le-ti majavi, se bo to zelo izrazito občutilo. Zaupajte v višje dobro in v sebe.

Število življenjske poti 3
Resno vzemite sporočila, ki jih občutite v svoji notranjosti. Prisluhnite občutku, ki se bo počasi oblikoval v jasne besede. Nato jih tudi upoštevajte brez izgovora.

Število življenjske poti 4
Lažje boste manifestirali, zato ne odlašajte z zamislimi, o katerih tuhtate že dalj časa. Sedaj je čas tudi za tiste že nekoliko pozabljene zamisli. Zavihajte rokave.

Število življenjske poti 5
Tanka meja je med begom in zaključevanjem. V tem tednu bo odločitev vaša. Samo vi lahko v resnici precenite ali se izogibate odgovornosti ali dejansko ni več smisla.

Število življenjske poti 6
Nekaj več poguma boste občutili. No, pa saj ste veliko na sebi delali. Kaj ni skrajni čas, da se sami odločate? V tem tednu izbirajte nove poti, ki vodijo k napredku.

Število življenjske poti 7
Pogovorite se. Ne dlakocepite. NE spreglejte celotnega pomena sporočila zaradi določene besede na katero bi se morebiti lahko osredotočili.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži. Ukvarjajte se z dejavnostmi, ki vas osrečujejo. Pojdite v občutek svobode in neomejenosti. Povejte, česa si zaželite takrat?

Število življenjske poti 9
Predvsem boste hrepeneli bo pripadnosti in občutku bližine, tudi povezanosti. Odprite srce. Dovolj ste močni. Ne ugibajte izida. Odprite se.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here