Išči
Generic filters
napoved
foto:parablevisions.com

Numerološka napoved od 30.5. do 5.6.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Bodi Mojster sebe!

Lekcije 22. tedna: Občutek varnosti in stabilnosti nosimo v sebi. Nihče drug nam ga v resnici ne more podariti. Okolica nam lahko olajša strah, ne more ga pa pozdraviti. Sami se moramo soočiti s svojimi demoni in v tem času bomo močnejši.Pomembno je zavedanje katere osebe, situacije, navade, načini razmišljanja in stil življenja nas krepi. Kaj vam daje moč? Špinača? Meditacija? Dosežek? Vi sami ali ‘priznanje druge osebe’?Notranja moč je občutek v srcu. Sami jo krepimo in občasno tudi izgubimo. Postavimo se v občutek nepremagljivosti. Poravnajmo se z vibracijami notranjega miru in suverenosti.V tem tednu bomo testirani ali to, kar govorimo tudi živimo. Lahko bomo razločno občutili kaj in kdo nas krepi ter seveda, morda šibi.Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Spremembe se vam obetajo. Česar se boste oklepali, boste izgubili. Razlikujte med vztrajanjem in rigidnostjo. Uveljavljanje vaše volje nima mesta v tem tednu.Število življenjske poti 2 Pred vami je dober teden za povezovanje, ki bo ugodno vplival na odnose. Če so le-ti majavi, se bo to zelo izrazito občutilo. Zaupajte v višje dobro in v sebe.Število življenjske poti 3 Resno vzemite sporočila, ki jih občutite v svoji notranjosti. Prisluhnite občutku, ki se bo počasi oblikoval v jasne besede. Nato jih tudi upoštevajte brez izgovora.Število življenjske poti 4 Lažje boste manifestirali, zato ne odlašajte z zamislimi, o katerih tuhtate že dalj časa. Sedaj je čas tudi za tiste že nekoliko pozabljene zamisli. Zavihajte rokave.Število življenjske poti 5 Tanka meja je med begom in zaključevanjem. V tem tednu bo odločitev vaša. Samo vi lahko v resnici precenite ali se izogibate odgovornosti ali dejansko ni več smisla.Število življenjske poti 6 Nekaj več poguma boste občutili. No, pa saj ste veliko na sebi delali. Kaj ni skrajni čas, da se sami odločate? V tem tednu izbirajte nove poti, ki vodijo k napredku.Število življenjske poti 7 Pogovorite se. Ne dlakocepite. NE spreglejte celotnega pomena sporočila zaradi določene besede na katero bi se morebiti lahko osredotočili.Število življenjske poti 8 Sreča se vas drži. Ukvarjajte se z dejavnostmi, ki vas osrečujejo. Pojdite v občutek svobode in neomejenosti. Povejte, česa si zaželite takrat?Število življenjske poti 9 Predvsem boste hrepeneli bo pripadnosti in občutku bližine, tudi povezanosti. Odprite srce. Dovolj ste močni. Ne ugibajte izida. Odprite se.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem