FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 31.10. do 6.11.2016

Ustvarjamo Prihodnost. Želje na plano!

Lekcije 44. tedna:
Znamo presoditi kaj je želja in kaj potreba? Kaj v resnici potrebujemo? Če bi nas štorklja pohopsala sedajle in premestila v puščavo, kaj bi res potrebovali? Ali pa namestila v deževni gozd – seveda ne v hotel. Kaj v resnici potrebujemo in česa si želimo?

Teden pred nami nam pomaga izbirati med resnično pomembnim in navidezno dobrim. Meglice, ki jih morebiti imamo preko oči, se bodo odstrle. Bolj jasno bomo razmišljali in se odločneje postavili za sebe.

Postavljajte si vprašanja, tehtajte in argumentirajte svoje odgovore. Naj vas zanima zakaj je nekaj dobro in za kako dolgo je dobro. Morda se zdi v tem trenutku mamljivo in zabavno, kako pa se bo to razvilo v obdobju desetih let? Mnogokrat nas ego zavede. Iščemo potrditev, zabavo in odmik od resničnih težav, zato je tako zelo imenitno izbirati lažjo in ne nujno dobro pot.

Lažje ali dobro, to je zdaj vprašanje.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Sprejmite rezultate dobrega dela. Bodite pristni v sebi in sprejemajte tudi drugačen pogled na svet. Odprite se naklonjenosti nekoga, ki ni v vaši neposredni bližini.

Število življenjske poti 2
Pred vami so odločitve, ki prinašajo korak naprej. Dovolj je bilo omahovanja. Po kateri poti boste prišli do samostojnosti in na kateri poti vas čaka prilagajanje?

Število življenjske poti 3
Pogovorite se. Tokrat ne zato, da bi prisluhnili – temveč, da bi spregovorili. Kateri del sebe ste zatirali? Največja verjetnost je, da tudi sami pred seboj. Sprejmite se.

Število življenjske poti 4
Objemite občutljive dele sebe, saj bodo veliko bolj občutni. Nič hudega, če ste bolj ranljivi. Prepoznavanje svojih šibkih točk podarja pravo notranjo moč.

Število življenjske poti 5
Bolj umirjeno se lotevajte perečih tematik. Kaj je dolgoročno najbolj priporočljivo? Sedaj ni čas za impulzivne odločitve. Poiščite najvarnejši pristop.

Število življenjske poti 6
Spremembam se ne boste mogli ogniti. Niti vas ne mika, kajne? Zavedajte se, da ste vi tisti, ki vodite energijo sprememb. Ne čakajte na okolico. Spontano v nov dan!

Število življenjske poti 7
Dovolite čustvom ven. Ne razmišljajte, ne analizirajte in potlačite novih (starih) občutkov. Preteklost se ne ponavlja. Samo čustva so na ”replay”. Kaj sporočajo?

Število življenjske poti 8
Življenje postaja bolj pravično. Se znate postaviti za sebe na način, da je življenje pravično do vas osebno? Sedaj je čas za dvig zavesti vas kot posameznika.

Število življenjske poti 9
Več odločnosti bo potrebno, da bi se zadeve postavile na pravo mesto. Naj srce narekuje besede in metode, a ne pozabite dodati dobro mero odločnosti!

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !