Numerološka napoved od 4.1. do 10.1.2016

Pa smo tu, kaj pa zdaj?

Lekcije 1.​ tedna: Nova energija, novi zagoni, načrti, novoletne zaobljube…. Kako pa se bomo lotili dejanskega izpolnjevanja le-teh? Opazujmo osebe, ki imajo znanje in so s tem znanjem uspele, da bi našli usmeritev.

​Pred nami je mesec novosti in obenem dvojnosti. Ne zapadajmo v presojanje in ne imejmo dvojnih meril. Občutimo kaj zares vemo. Potrudimo se ne delovati impulzivno ali preburno reagirati. Pred nami j eteden, ko se še vedno mešajo energije starega in novega, odločnosti in zaključevanje, novega in zastarelega.

Kako bi sebe opredelili? Ste moderni, ste ”za Luno”, ste zaspali ali se vam, ravno nasprotno, preveč mudi naprej? Ne izgubite danega trenutka.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Prisluhnite sebi. Znotraj vas je še en ”jaz”, ki se prebuja. V vaših globinah se skriva marsikaj čarobnega, če si boste le dali dovolj časa, da to občutite in doživite naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 2
Vzemite si več prostega časa za sebe in počnite nekaj, kar vas veseli. Privoščite si sprostitev, morda sprehod, naspite se. Predvsem pa, dovolite si sanjariti in verjemite v sanje.

Število življenjske poti 3
Naj bo ta teden čas za postavljanje temeljev na drugačen način in drugimi gradniki. Najprej preglejte obstoječe stanje: kaj gradi vaše življenje in vas? Bežite ali živite?

Število življenjske poti 4
Možna so nihanja in spremembe, predvsem vašega razpoloženja in mnenja. Raziščite vse možnosti, zakaj pa ne? Veliko nove resnice boste tako odkrili. Ostanite zvesti sebi.

Število življenjske poti 5 
V tem tednu bo srček vodil vaše doživljanje, zato mu prisluhnite. Ne bezite pred seboj, pred čustvi, pred spomini ali željami za prihodnost. Dovolite si doživeti, občutite.

Število življenjske poti 6
Znova se soočate z resnico. Kaj še vedno boli? Pojdite v globine? Kateri deli vašega življenja so prazni? Kateri odnosi so prazni? Vi niste prazni – le tem osebam ste nepomembni.

Število življenjske poti 7
Čas je za odločne poteze. Prisluhnite notranjemu vzgibu in delujte. Postavite se za sebe. Več kot dovolj znanja in izkušen imate; sedaj pa preprosto zaupajte v sebe. Dajmo, pojdimo!

Število življenjske poti 8
Leto pričenjate z žetvijo ter še zadnjimi zaključevanji. Sprejmite dobro in nato se ozrite v daljno prihodnost. Kaj si želite, da bi prinesla? In kaj boste storili, da bo temu tako?

Število življenjske poti 9
Polni boste nove energije in idej, zato se ne spustite v nove projekte prehitro. Počasi, pa po pameti – no, ja, po notranjem občutku, ki vas še nikoli ni izneveril, kajne? Storite prvi korak.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: