FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 4.4. do 10.4.2016

Lahko bežiš, a samemu sebi ne uideš!

Lekcije 14. tedna:
Odmik se bo dozdeval najbolj mamljiva rešitev. Ko se umaknemo, smo (vsaj na videz) rešili težavo. Zavedajmo se, da nas bo popolnoma enaka energija počakala za prvim vogalom, a okrepljena. Beg pred izzivi ne bo prinesel nič drugega kot le še več težav. Beg pred seboj prinaša najbolj globok občutek praznine.

Vsi bi se občasno najraje skrili pod odejo in počakali, da mine. S tem ni popolnoma nič narobe, dokler ne postane to način soočanja – ali bolje rečeno, ne-soočanja.

Poznamo osebe, katerim se ne sme nič reči, saj so nagle jeze, še hitrejše zamere in, kar običajno najbolj učinkuje; bliskovitega odhoda stran od nas. Določene osebe raje prekinejo odnos, kot da bi se umirjeno pogovorile, kaj šele sprejele izjavo, ki jim ni všeč.

Mehanizmi, s katerimi se trudimo ogniti delu na sebi, so različni. V letošnjem letu nas bo življenje kaj hitro za ušesa, če bomo tako ravnali. V 14. tednu se bo zganila želja po begu, odmiku, spremembi in hrepenenje po več svobodi, prelaganju odgovornosti (krivde) na druge. Razmislite, ali si želite biti taka (naporna in neodgovorna, morda tudi nezrela) oseba?Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Obstaja možnost, da se boste vi ali pa vam draga oseba, odmaknili, ker bodo čustva preveč intenzivna. Vi ste sicer zelo močna oseba, a kaj, ko imate tudi vi nekje svojo mejo, kajne? Če je dovolj, je dovolj.

Število življenjske poti 2
Določenih dejstev ne boste mogli več ovijati v vato in se sprenevedati – morda povsem nenamerno, da ne obstajajo. Sprejmite ljudi takšne kot so, in zavedajte se, da imate vso pravico se odmakniti od njih.

Število življenjske poti 3
Prisluhnite tistemu občutku znotraj sebe, ki vam daje moč. Kaj je tisto, kar vas krepi? V katerih osebah ali odnosih bi lahko to energijo prepoznali? In v katerih dejansko lahko zaznate upad energijo?

Število življenjske poti 4
Opazujte lastne reakcije ob zaključevanju. Pa naj gre za projekt, odnos ali preprosto konec nadaljevanke. V temu tednu je zelo pomembno, da spustite tiste stvari, ki so že zdavnaj preminile, pa se jih oklepate.

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki načeloma nima težav z zapuščanjem, kar se zdi, bojnih prizorišč. V tem tednu boste imeli (končno) priložnost ustvarjati nekaj novega, ne le odkorakati stran. Naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 6
Poskusite se pogovoriti, a nato – če ni pravega učinka, nad zadevo dvignite roke. Včasih, ko razumemo druge, pozabimo razumeti sebe. Vprašajte sebe kako se počutite, kaj občutite.

Število življenjske poti 7
Velika verjetnost je, da določene zadeve ne bodo tako zelo intenzivne, kot jih boste doživljali vi. Niste nagnjeni k napihovanju ali pretiravanju, a vseeno ste le človek in ravno to se lahko sedaj zgodi.

Število življenjske poti 8
Zdaj pa je čas za postavljanje temeljev. Dovolj je bilo ”traparij”, s katerimi ste morda zapravljali čas v preteklosti. V tem tednu boste lažje postavili prave temelje, ki bodo (tokrat) ohranili moč.

Število življenjske poti 9
Kljub želji po spremembi ali nečem novem, bolj razburljivem, postojte za trenutek. Ali lahko v dani situaciji ali odnosu obnovite občutek navdušenja, ki je nekoč bil prisoten? Potrudite se.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !