FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 4.7. do 10.7.2016

Ne oklepajmo se!

Lekcije 27. tedna:
Koliko imate zaupanja v tuje besede? Verjamete na lepe oči kot temu rečemo?
Koliko je resnice v naših besedah? Se zgodi, da ne povemo vsega?

Nepričakovani dogodki tega tedna nas bodo spomnili, da se zaupanje zasluži. Če smo ga izgubili, je naša naloga, da ga obnovimo. Zato še zadnje vprašanje: zaupate sebi?

Energija tega tedna prinaša zdravljenje preko sprejemanja, zaključka ter neobsojanja. Pred nami je teden, ko bomo gledali v sebe z več ljubezni. Prav je, da sami sebi oprostimo. Nato lahko odpustimo tudi drugim.

Dovolimo si čas za zdravljenje.

Dovolimo, da bolečina odide. Včasih je zgolj bolečina tista, ki nam daje občutek, da nekaj ni umrlo in se je zato oklepamo. Naj se bolečina umiri. Dovolimo si potreben čas.

Vojak, ranjen na bojnem polju, se odmakne iz vojne vihre. Enako tudi čustvene rane potrebujejo mir in počitek, predvsem pa sprejemanje, da se pozdravijo.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Mudilo se vam bo naprej, a zdelo se bo, da vas življenje vleče nazaj. Česa pa si vi osebno želite? Kako bi izbrali, če bi bilo vse možno? Dovolite si vsaj želeti.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite, a tudi spregovorite. Lažje boste izrazili svoje mnenje in sprejeli tuje. Poudarek naj bo na energiji sprejemanja dobrega za vas osebno.

Število življenjske poti 3
Pazite na domišljijo. Naj vas občutki ne zavedejo v napačno smer. Velika verjetnost je, da si boste besede in dogodke/dejanja napačno interpretirali.

Število življenjske poti 4
Strah bi vas lahko ohromil. Ampak veste kaj, zdaj že veste, da je votel, kajne? Storite korak naprej, vsaj v mislih. Previdno, a vseeno pojdite naprej.

Število življenjske poti 5
Spremenljivo čustveno boste ta teden. Dovolite si izkusiti vso paleto čustev. Ne sklepajte prehitro in ne reagirajte. Ni primeren teden za odločitve.

Število življenjske poti 6
Bolje se boste počutili v svoji koži. Katere ‘traparije’ so nekako izginile? Opazujte kaj se je razblinilo kot milni mehurček? Nemara ni bilo potrebe po tem?

Število življenjske poti 7
Razbremenite svoje misli. Ne poglabljajte se preveč, a vseeno priznajte najbolj skrite misli, ki bodo v tem času priplavale na površje. Ohranite mir v sebi.

Število življenjske poti 8
Dovolj je bilo zgolj dela, pomembno je tudi sprejeti rezultate svojega dela. Teden žetve je pred vami. Odločno sprejemajte. Saj veste, da si zaslužite, kajne?

Število življenjske poti 9
Možno bo zdravljenje na vseh nivojih. Predvsem za vas je pomembno, da se ničesar ne oklepate. Spustite… in pozdravilo se bo. Več časa za sebe potrebujete.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !