FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 5.12. do 11.12.2016

Nismo še ven iz karmičnega leta!

Lekcije 49. tedna:
Mamljivo je skočiti v prihodnost, ne da bi uredili preteklost. A tako gradimo na majavih temeljih. Spravimo zadeve v red, preden gremo naprej v novo leto. Ne izmikajte se obveznostim, ne skrivajte se za izgovori in uredite. Slej kot prej bo to potrebno. Lažje bo prej.

Spomnimo se zgodbice o treh prašičkih. Kako zelo mamljivo je hiško nametati skupaj in se veseliti. Življenje vedno posreže z izzivi in takrat se predano delo obrestuje.

Včasih se nam posreči in utečemo pred slabim koncem (pred volčjimi zobmi se skrijemo v zidano hiško prašička), a če se lekcije nismo naučili, bo slej kot prej se zgodil slab konec. Če se razigrana prašička nista ničesar naučila iz te izkušnje,bosta znova postavila hiško iz papirja in slej kot prej bo en volk prijetno sit.

Niste hrana za volkove.


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ničesar se ne oklepajte in obenem se ne odločajte preveč na hitro. Odločitve se bodo spremenile. Ne obljubljajte preveč, saj si boste premislili. Umirjajte žogico.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite srčku: koga ali kaj pogrešate? Poiščite točno to znotraj sebe! Ničesar ni, kar bi v vas manjkalo, zato tega ne iščite v drugih. Večkrat pohvalite sami sebe.

Število življenjske poti 3
Vaša resnica bo pomembna v tem času. Zato je ne iščite v knjigah, ali v mnenju drugih. Pomembno je, da – ne glede na strah – izrazite kaj vi osebno mislite in želite.

Število življenjske poti 4
Pred vami je teden manifestiranja zato se na noben način ne omejujte! Strah pospravite stran in se zazrite v nebo, v neomejene možnosti in priložnosti. Delujte!

Število življenjske poti 5
Si vzamete dovolj časa, da bi sprejemali dobro? Opazite osebe, ki si želijo več časa prebiti z vami? Umirite in ustavite se za trenutek. Opazujte. Sprejmite. Izbirajte.

Število življenjske poti 6
Pred vami se odpirajo vrata tako naprej kot tudi nazaj. V katero smer se boste podali je izključno odvisno samo in zgolj od vas. Izbirajte modro, saj bo tako ostalo.

Število življenjske poti 7
Pogovorite se s svojo preteklostjo. Lahko ste nesramni, če to potrebujete. Ko boste povedali vse, kar vam na duši leži, negativno energijo pošljite v svetlobo.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži, zato ji dajte no nekaj za počet. Ukvarjajte se s svojimi sanjami, željami in načrti. Postavite temelje, povežite se z osebami, ki jih imate radi.

Število življenjske poti 9
Lahko se sproži strah, ki pa zgolj namiguje, da se nekaj za vsemi temu občutki skriva. Bodite pogumni in premagajte ta strah – nekaj lepega vas čaka! Korajžno.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !