FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 5.9. do 11.9.2016

Čas osebne preobrazbe: postani metulj!

Lekcije 36. tedna:
Občutek zavornega olja nas opominja, da ne gre z glavo skozi zid. Ne obupujte, temveč raje ta čas izkoristite za osebno preobrazbo. Ničesar ne bo moč izsiliti v tem času, zato: potrpežljivost velja!

Poznamo rek: ”Kar je za gosenico smrt, je rojstvo za metulja”.

Prav nič več ne potrebujete več, da bi bili vi. Zaupajte v sebe, da ste dovolj zreli, močni ter veličastni. Razprite krila in zadihajte. Energija je še vedno počasna, a vseeno intenzivna.

Prisluhnite srcu in šestemu čutu. Notranji otrok ni zgolj ljubka besedna fraza. Kako negujete svojega notranjega otroka? V tem tednu bo potreboval vašo pozornost, zato bodite ljubeč starš, prijatelj in na splošno, bolj topli do oseb okoli sebe, saj so vsi – vsak v svojem – procesu.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ste pretrgali s preteklostjo v prejšnjem tednu? Občutek sedaj bi moral biti lahkotnejši in bolj svoboden. Bodite točno to, kar vi ste: vodja! Stojte pokončno. Glavo gor.

Število življenjske poti 2
Bolje se boste počutili v svoji koži, a pazite, da se preveč ne trudite ugoditi drugim. Prav je, da jih upoštevate, a sedaj je predvsem čas za vas osebno in ne okolico!

Število življenjske poti 3
Življenje vam bo dalo krila, če boste znali prisluhniti in tudi slediti občutku notranje radosti. Ustvarjajte na način, ki vas osebno osrečuje. Česa že dolgo niste počeli?

Število življenjske poti 4
Počasi se daleč pride bi bil lahko vaš moto. Energija vas podpira v izražanju svojih čustev, zato jih več ne zadržujte ter se ne obremenjujte z reakcijo druge osebe.

Število življenjske poti 5
Več spontanosti se bo prikradlo v vaš vsakdanjih, a naj vas ta ne ponese v neodgovornost. Pazite kaj lahko (in kaj ne) preložite na jutri. Lažje se boste sprostili.

Število življenjske poti 6
Čustva bodo znova močnejša. Vsaka bolečina potrebuje razumevanje in vsaka radost izražanje. Ne trudite se skriti občutkov. Pretvarjanje se ne bo dobro končalo.

Število življenjske poti 7
Izjemen čas, da uvidite sebe kot zakladnico znanja ter izkušenj. Kako bi jih lahko podelili z drugimi na čim bolj razumljiv način? Zaupajte v svoje sposobnosti!

Število življenjske poti 8
Čas je, da ste vi. S svojim magnetizmom boste navdihovali okolico. Ne ozirajte se na dvomljivce ter kritike. Bodite mogočni kot lev, a ne ošabni. Sprejmite svojo moč!

Število življenjske poti 9
Zavedajte se, da na tak ali drugačen način zdravite svojo okolico. Kadar ste obupani, pa širite obup. Izbira je vaša. Stopajte po poti optimizma. Gre zgolj za izbiro.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !