NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 6.2. do 12.2.2017

Ljubezen se prične z zdravo Ljubeznijo do sebe!

Lekcije 6. tedna:
V letu izzivov bo del preizkusov ravno zdrava Ljubezen do sebe. V tem tednu se posvetimo sebi. Prisluhnimo svojemu srčku. Opazujmo kdaj sebe zanemarjamo, saj menimo, da je služba ali nekdo drug bolj pomemben. Kako bi to lahko spremenili?

Ko zdravo ljubimo sebe, znamo postaviti meje in biti bolj asertivni v svojem izražanju. Seveda ga kdaj pobiksamo in smo nerodni v izražanju. Še vedno je bolje, da ste nekoliko okorni v izbiri besed in se kasneje opravičite ter razjasnite samo situacijo, kot pa, da v sebi tlačite neprijetne občutke, ki lahko kot tempirana bomba kasneje eksplodirajo.

Potrudimo se na vljuden in prijazen način povedati kje pa nas čevelj žuli. Presenečeni boste. Marsikdo se niti ne zaveda, da pritiska na ”vaš gumb”. Pogovor je lahko naravnost zdravilen ta teden.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodite pozorni na občutek, ki vas preveva, ko se z nekom pogovarjate. Nekdo vam želi nekaj med vrsticami sporočiti. Ne razlagajte si po svoje, temveč raje vprašajte.

Število življenjske poti 2
Ne skrivajte se več v ozadju. Zdaj je čas, da se postavite za sebe, predvsem v službi oziroma tam, kjer ste v uradni vlogi. Ne dovolite, da drugi odločajo namesto vas.

Število življenjske poti 3
Največkrat je najtežje odpustiti sebi. Kar nekako imamo občutek, da bi morali biti močnejši ali drugačni. Sprejmite sebe točno takšne kot ste. Ne zatirajte sebe.

Število življenjske poti 4
Oblikujemo svoj novi Jaz in za vas je sedaj čas za korak naprej. Ne bojte se izzivov in morebitnih težav. Bi rekli, da obstaja pot, kjer nikoli ni težav? Pogumno torej.

Število življenjske poti 5
Po naravi niste oseba, ki bi ji reklo nalepkica, a zdi se, da omahujete s spremembo? Opazujte ali nemara naklonjenost ali vpliv druge osebe to preprečuje.

Število življenjske poti 6
Čudovit čas za romantiko in lepe trenutke. Če ste samski, jih boste pričarali lahko sami sebi ali osebam, ki jih imate radi. Prijatelji in prijateljice so tudi ljube osebe.

Število življenjske poti 7
Prevzemimo odgovornost tudi za strah, ne zgolj za t.i. ”napake”. Kako bi lahko strah premagali? Pri izviru. Poskušajte ozavestiti kako je sploh do tega občutka prišlo.

Število življenjske poti 8
Čas je dolgo pričakovane spremembe. Ne oklepajte se torej preteklosti. Zajadrajte v tisto energijo, v kateri dihate svobodno. A pri tem ne bodite nepremišljeni.

Število življenjske poti 9
Čustva so v ospredju, zato bodite pozorni, da (preveč) ne vplivajo na vašo presojo. Možno je, da se boste ali preveč bali ali pa bili preveč optimistični. Počasi.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !